| TheCreature a întrebat:

Acum 4 zile am avut un contact sexual neprotejat cu iubita mea. Ca sa spun asa penisul a atins vaginul dar nu am ejaculat. Specific ca era in a doua zi dupa menstruatie. Acum are stare de voma si dureri de cap si ii e frica sa nu fi rămas însărcinată din cauza lichiudului preseminal care nu stii daca a fost sau nu. Nu a existat un contact anterior din care sa rezulte sperma.
S.a sters si si.a schimbat si tamponul, dar totusi nu suntem siguri.
Am mai pus o data întrebarea dar astept mai multe răspunsuri..as aprecia.

12 răspunsuri:
| Vvistula a răspuns:

Stai linistit, nu o sa fie probleme

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Dacă lichidul seminal ( sperma ) sau lichidul preseminal intră în contact cu secreţia ei vaginală, atunci EXISTĂ risc de sarcină!

Secreţia vaginală facilitează pătrunderea spermatozoizilor în vagin!

"Este important de retinut faptul ca o femeie poate ramane insarcinata cu un himen intact si fara un contact sexual direct (penetrare)!
Contactul dintre sperma si zona genitala poate facilita patrunderea spermei in vagin si instalarea unei sarcini.
Un himen intact nu trebuie considerat metoda contraceptiva!"
- SURSA :
http://www.sfatulmedicului.ro/......ninei_7764

Vezi alte DETALII la linkul :
http://www.tpu.ro/......mai-mul-i/

Vezi alte detalii despre lichidul preseminal la linkul :
http://www.clopotel.ro/......r-141.html

Toate cele bune.

| corbulalbrosu a răspuns:

In primele 4-5-6 zile de dupa menstruatie posibilitatea de a se instala o sarcina este extrem de mica (dar nu imposibila) chiar si in cazul unei ejaculari intravaginale deoarece ovulatia se va intampla peste alte 5-6-7 zile, astfel ca spermatozoizii nu au ce fecunda in aceasta perioada infertila. In concluzie daca nu ai ejaculat practic nu exista posibilitatea dea ramane gravida decat printr-o minune.

| Emilian65 a răspuns:

Daca a fost in a doua zi dupa menstruatie si nu ai ejaculat in interior nu poate sa ramana gravida, mai ales ca nuera nici in perioada fertila. Simptomele pe care le are, sunt ca o reactie a organismului la axctul sexual pe care l-a avut cu tine.

| Alcyon a răspuns:

Nu e insarcinata. Totusi, e bine ca-n timpul menstruatiei sa folositi prezervativul, din cauza riscului crescut de a face infectii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De obicei, aceste simptome sunt ca niste efecte temerii noastre de a nu cumva sa rămânem.

Gândește te ca atunci când un bărbat ejaculează aproximativ 2 milioane de spermatozoizi in interiorul femeii, aceasta ca sa ramana însărcinată este nevoie de un singur spermatozoid!

Daca se afla si după menstruație, si nu dai ejaculat, șansele sunt 0.

Spune i sa se calmeze ca nu este nimic!
Ca din aceasta cauza, stres ii poate întârzia si menstruația happy

| TheCreature explică:

Multumesc pentru mesajul cat de cat linistitor.

| TheCreature explică:

Dice3..chiar n.am nevoie de asa ceva acum.

| Dice3 a răspuns:

Frate, ai lasat-o bortoasa, felicitari! o sa ai un puradel si noi un nepotel big grin Eu zic sa-l cheme Charles, pare un nume frumos

| mylady a răspuns:

Aici te pot ajuta.Eu cu prietenul tot obisniam sa facem sex fara prezervativ, ejacula, dar nu in mine.Nu am ramas insarcinata. Daca te bucura cu ceva, primele 3 zile dupa ciclul menstrual nu ramai insarcinata nici intr-un caz, nu esti inca in faza matura a menstruatiei(el obisnuia sa ejaculeze in mine 3 zile dupa ciclu, niciodata nu am ramas insarcinata)

| mylady a răspuns:

Si apropo, eu cand aveam dureri mari si vomitam, m-am speriat de o posibila sarcina, am mers la ginecolog si nu era decat un virus in ovare.Nimic serios, nu va faceti griji(dar pazeste-o sa nu se aseze pe rece)

| Misuidai a răspuns:

Nu are cum sa ramana gravida, si eu cu prietenul meu facem sex de 2 ani fara prezervativ fara sa ejaculeze si nu am ramas insarcinata. sunt foarte mici sansele