Si ce o sa-i spui: "Buna, sunt ciudatul din microbuz care ma holbam la tine? M-am indragostit de tine si vreau sa intri in viata mea."
Si incepuse asa de frumos
. pana la partea asta:
''vreau sa vorbesc cu ea pe facebook intre 4 ochi'' wtf.
''nu stiu daca modul direct este cea mai buna abordare''
Simt ca o sa-mi vina rau de atata facebook si ask.
Oare ce o sa se ajunga de rasa umana daca la baieti le e frica sa intre in vorba cu fetele.Nu ii mananca nimeni, nu e sfarsitul lumii daca primesc un refuz, se mai intampla, e ceva normal, cu ocazia asta primind refuzuri vezi unde gresesti si va trebui sa treci la ''finisarea'' caracterului.Stand cu frica toata ziua si intrebandu-te ce sa faci,cum sa nu gresesti e o mare pierdere de timp.
Cand o sa intelegeti ca o femeie adevarata nu o vei putea ''combina'' pe facebook,iar un barbat adevarat nu ''combina'' fete pe facebook?
Chiar va e rusine de o fata?
O fata rusinoasa e ok, e feminin si chiar dragut in acelasi timp.
Dar un baiat rusinos, timid?
Si eu am trecut prin pubertate, adolescenta, dar nu s-a pus problema cum sa procedez ca sa cuceresc o fata.Pur si simpul ma duceam cu tupeu si fara nici un plan.Lasam lucrurile sa vina de la sine si daca era cazul improvizam ceva pe moment.
Trebuie sa intelegeti ca fara tupeu si incredere in voi o sa aveti numai de pierdut in viata.
Ce dor imi este de vremurile cand nu exista internet si telefoane.Nu existau masti, nu existau frici, nu era atata pervesitate, era mai multa miscare, tot tineretul iesea seara.Relatiile erau mai frumoase si mai sincere.
Era mult mai frumos.
Prietene, ai mai mult curaj.E spre binele tau.
Asta este firea mea timida, nu am cei face...Dar cum sa incep o conversatie cu ea? Ce sa ii spun ca sa ma imprietenesc cu ea?
Daca nu te simti in stare sa o abordezi direct fata in fata(desi arati siguranta de sine si ca stii ce vrei si ca esti barbat), o apelezi pe facebook si-i spui de ce ai vrea sa vorbesti cu ea si de ce ai pus-o la friends, dar nu la modul ca ai vazut-o si gata esti disperat dupa ea, ci doar ca ti-a starnit interesul.Mai mult trebuie sa stii situatia ei sentimentala si ce vrea momentan. Daca ea nu vrea o relatie si tu ii zici ca fara ea numai mananci sau dormi, cu siguranta o sa fii refuzat si atunci iar numai mananci si nu dormi, acuma din alt motiv.Dar tu afla mai multe despre ea si ce-i place pentru ca asa vezi daca va potriviti.Nu te indragosti de o fata dupa cum arata NICIODATA pentru ca tot pentru asta o vei parasi. Mintea este mai complexa( anatomic) decat corpul. Discutati un timp si cand crezi ca stii destul despre ea si ea despre tine, cu siguranta vei sti ce ai de facut si nu vei avea nevoie de nici un sfat.Si crede-ma este un pic gresit sa apelezi la astfel de metode pentru a cuceri sau alte chestii, o fata.Eu iti spun cum as face eu dar nu pot gandi ca tine pentru ca avem tactici, stiluri, pareri si gandiri diferite.Fa asa si ai sa iesi bine. Daca o dai spre disperare si arati ca fara ea numai poti nu-i vei starni interesul.Trebuie sa fie si un pic de mister si cele care vin de la sine.SucceS!
Dar nu am pus-o la friends.I-am dat cerere si nu a acceptat-o.Acum imi dau seama ca probabil am facut o prostie.O sa ii spun prietenului meu care este in clasa cu ea ca o palc si o sa il intreb cateva despre ea.Dar problema e ca nu stiu cum sa incep conversatia cu ea...cum sa ma imprietenesc cu ea pricepi? Aici as vrea mai multe sfaturi...
Mai baiete. Diferenta dintre noi si fete este ca: Fetele cer sfaturi cum sa faca un baiat sa le placa, iar noi mergem si le cucerim pe ele.Deci femeile cer sfaturi pentru ca sunt incapabile sa puna mana pe ce vrea si asteapta ca noi sa facem primul pas de parca am pasi pe Luna dar fie...Si desi isi doresc mult un baiat nu se baga in seama(majoritatea, nu toate) ca asa e in sangele majoritatii.De ce ai cere sfaturi cand totul e sa te duci direct sa o tragi deoparte si ai clarificat totul.Nu ai cum sa iesi rau.Ori iti spune..hai sa fim iubiti si iesi bine ori iti spune ca nu si iesi si mai bine, pentru ca asa stii care-i treaba cu ea si ce crede despre tine.Noi suntem nascuti pentru a cuceri si a conduce( pana-ti iei iubita/sotie ca atunci totul este egal si respectul este reciproc si nimeni nu este superior) si sa fim lideri.Nu cred ca ai nevoie de sfaturi.Crede-ma... o data e de ajuns sa faci asta pentru ca daca-ti invingi frica de prima conversatie pe viitor o sa fii in scaunul meu si vei face la fel ca mine. Oricum tot timpul un barbat sigur pe sine care stie ce vrea nu a fost trecut cu vederea sau neapreciat de catre vreo femeie.SucceS
Buna..pentru inceput ìi spui unde si cand ai vazut-o, ìi spui ca nu vrei sa pari nepoliticos...o inviti la un suc, la o plimbare in parc, ca sa va cunoasteti, dupa ìi spui daca i-ar mai placea sa iesiti impreuna.In cateva cuvinte, fii tu insuti.Curaj!