| iendisjjdisjsns a întrebat:

Buna TPU, acum aproximativ trei saptamani am facut-o pentru prima oara cu iubitul meu, primele doua minute sa zicem am facut neprotejat iar restul protejat iar cand a ejaculat a ejaculat afara, am ciclul neregulat si nu stiu cand ar trebui sa-mi vina. Acum doua zile am facut un test de sarcina si a fost negativ, iar maine vreau sa fac altul.Tin sa mentionez ca luna asta am fost stresata din mai multe motive, poate fi o cauza de ce imi intarzie? Credeti ca sunt sanse sa raman insarcinata? Sunt atat de speriata incat nici testele nu le mai cred.

2 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Madaxo97 a răspuns:

Nu face maine testul ca îl faci degeaba, mai bine fă-l peste o săptămână dacă tot nu îți vine, dacă nu a trecut cel puțin 21 zile de la ultimul contact sexual neprotejat, testul nu arată un rezultat valid.
Nu mai fi paranoică, dacă nu a ejaculat în tine nu rămâi însărcinată, dacă nu a mai ejaculat înainte de sex cu câteva ore, lichidul preejaculator nu conține spermatozoizi, deci ești safe chiar dacă ai făcut neprotejat în alea 2 minute.
La ciclu neregulat nu poți calcula când vine următoarea menstruatie, ciclu neregulat vine când vrea el, deci nu te speria dacă nu îți vine, poate să si sară peste o lună menstruatia, și din cauza dezvirginarii poate să întârzie, din cauza stresului.
Deci nu te mai îngrijora, mai fa un test peste o săptămână, dacă iese negativ, 100% nu ești însărcinată. Poate între timp îți vine și menstruatia, caz în care sigur nu ești însărcinată dacă îți vine.