anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum cateva luni a fost ziua mea, iar iubitul meu mi-a daruit un lantisor din argint cu o inimioara foarte frumoasa. In curand e ziua lui si eu nu stiu ce i`as putea lua. Adica, ce i poti lua unui baiat de 15 ani, totusi sa ramana impresionat?[ Dau funda!] Multumesc!happy

Răspuns Câştigător
| Bogdanღ a răspuns:

Un ursulet de plus care tine o inimioara, un parfum, orice e binevenit din partea persoani iubite happy vezi tu ce gasesti pe acolo laughing

8 răspunsuri:
| YouNoob a răspuns:

O mulatra

| anonima1995 a răspuns:

Un ceas dragut sau un parfum.

| YouNoob a răspuns:

Bine bine o mulatra care sa poarte doar un ceas dragut si sa fie parfumata

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Intoarce-i "inima". Daca are putina "minte", va intelege ce spune gestul.Mult noroc.

| Brăila_Ana_Cosmina_1997 a răspuns:

Un tricou...un parfum o sapca cam asta i-am luat umnui baiat de ziua lui si implinea 15 ani

| marya1994 a răspuns:

Baietilor nu le plac ursuleti de plus in schimb ii poti lua: un ceas, un parfum, o bratara de argint, un tricou, un cd cu formatia sa preferata sau ceva ce stii ca ii place de exemplu stii ca adora sa joace fotbal atunci darueste-i o minge...kiss

| Cita a răspuns:

O brățară făcută de tine happy

| BlancaFantasma a răspuns:

Eu cred ca ar fi dragut daca i`ai cumpara un lantisor identic cu cel pe care ti l-a daruit elhappyati avea amandoi la fel, si cu siguranta v-ati gandi mereu unul la altul.