Ba frate ce aveți ma de vă faceți toți bulangi deodată ce se întâmplă ma cu voi? Ce aveți ma? Drogaților. Cum vorbește omu puțin cu voi gata vreau sa ma f. cu ăla nu știu ce și nu știu cum fraților lăsați drogurile ca o sa fie jale dacă se continuă așa cu rahaturile astea bolnave.
In general, dau rar astfel de sfaturi, dar mi se pare incredibil cat de multa ura gratuita se poate primi doar pentru ca un om are o orientare sexuala diferita...
Ok. Daca nu vrei sa iti asumi si sa ii spui asta intr-un mod mai direct (eu asta as face), ai putea incerca sa aduci in discutie subiectul mai pe ocolite, sa vezi ce raspunde.De exemplu, ai putea sa ii spui ca ai vazut o postare pe retelele de socializare, ca un gay isi lua foarte mult hate si ai putea sa intrebi ce opinie are, sau cum vede el situatia.Sau ca X-ulescu a fost abordat si a avut o reactie urata, sau a avut o reactie buna si de fapt e gay, iar asta te surprinde.Macar vezi daca ar fi deschis sau nu.
Sunt doar exemple.Depinde mult despre ce subiecte abordati voi in discutii, dar sunt convinsa ca vei gasi o sansa de a te lega de un subiect pentru a introduce si faza cu persoanele gay.
Mult succes!
Ai doua variante.
Incerci sa ii dai de inteles ca te atrage, dar fara sa ii spui concret (bagi un flirt, ceva), sau te resemnezi, si iti cauti companie pe o platforma online, unde poti sti ca vorbesti doar cu gay.
Eu sunt hetero, si am patit sa se indragosteasca de mine cate un gay
M-am prins la timp si bineinteles ca nu m-a mai vazut niciodata.
Asta e viata, la fel e si intre cei hetero; daca iti place de cineva si nu e reciproc, nu poti face altceva decat sa accepti, si sa cauti pe altcineva.
Baiatule nu este crestinesc deloc ce gandesti dar am sa te ajut totusi! 1 adica dac chiar simti asta recomand sa faci sex cu el pentru ca sexul este sanatos pentru corp si minte chiar daca amandoi sunteti barbati si aveti amandoi madular dar cine stie ca amandoi aveti gauri! 1