| KiLLeRthEb3st a întrebat:

Buna TPU acum cateva luni am dat de o fata ma simt ciudat in preajma ei si cand ma gandesc ca scap de la ore si dau de ea parca o flacara imi sta in stomac mereu parca "Isus o pune langa mine" adica dau mereu de ea ne intalnim cam ciudat cam mereu in locuri care credeam ca nu o sa o prea vad de parca soarta ne a ales eu sunt mai mult genul batai periculoase parkour si adrenalina la maxim Nu sunt prea genu indragostit as vrea sa stiu daca chiar sunt indragostit nu stiu raspundeti va rog cat mai repede

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si cei mai duri oameni se indragostesc, tot ce e posibil.

4 răspunsuri:
| AngelOfMoon a răspuns:

Sa sti ca tu esti indragostit.Am un coleg la fel ca tine.Traieste viata la maxim si totusi s-a indragostit de o fata care nu e prea genul lui. Dragostea are drumuri ciudate.Crede-ma!

| xxOreos136xx a răspuns:

Buna, pai soarta decide, dar din ce am citit eu, da, cu siguranta esti indragostit. Doar sa ai curajul sa-i spui chestia asta ori in fata ori pe net.
P.S : Sa nu ai incredere niciodata in "prieteni". Trebuie sa ii spui tu. Ca dupa se afla la toti si astia isi bat joc de tine, Asa ca mai bine ii spui tu.

| sebby27 a răspuns:

Da.Esti.

greece12
| greece12 a răspuns:

Da,esti indragostit.
Coincidenta e felul lui Dumnezeu de a ramane anonim, spunea Einstein, asa ca nu te mai mira de faptul ca o intalnesti in cele mai neoasteptate locuri.
Poate e scris sa fiti impreuna, cine stie...