Adriana...iubirea nu dispare în câteva luni. Dacă a ţinut cu adevărat la tine, evident că te mai place şi că există şanse.
Orgoliul e mare şi crede-mă că ştiu ce zic.
Nu mai aştepta ca el să facă primul pas.Fă-l TU! Îl iubeşti...nu aştepta să vină el la tine, ci mergi tu la el dacă asta îţi doreşti cu adevărat şi crezi că poţi trece peste momentele neplăcute din trecut.
Curaj şi mult succes!
Un week-end plăcut să ai.
Multumesc frumos! Dar asta e si chestia ca nu-mi dau seama daca mai ma place sau nu!
Vei afla.
I-aţi inima-n dinţi şi fă pasul ăsta.
Altfel, te vei măcina mult timp... dacă te priveşte insistent, eu cred că mai are sentimente pentru tine!
Şi indiferent de răspunsul lui, vei ştii o treabă şi vei fii liniştită, deoarece AI ÎNCERCAT.
Da trebuie sa incerc, ma simt asa de rau cand al vad, am tendinta aia de apartenenta probabil unde a fost primul si singuru barbat din viata mea!
Nu nu cred ca ai cel putin acum o sansa. Daca v ati despartit atunci ca sa mai ai o sansa trebuie sa l lasi sa ti simta lipsa. Pana atunci nu cred ca ai vreo sansa. El o sa doreasca sa incerce si altceva cu altcineva. bafta
Da poate ca o sa-si dea seama cat de mult il iubesc mai tarziu desi ma tem ca nu ..ms oricum
De obicei nu ne dam seama ce ai pierdut decat atunci cand acel lucru incepe sa ne lipseasca.
Daca cuvintele,, dragostea invinge'sunt adevarate inseamna ca voi reusi dar nu prea le mai cred, mi se pare asa nedrept, de ce nu poate sa fie bine?
Cati ani aveti... care ii diferenta de varsta intre voi? ii relevant si acet fapt "minor"
Eu 19 el 21
Na la varsta asta el incepe sa devina colectionar... cu cat mai multe cu atat mai bine...
Off....asta nu e bine pentru mine!
Păi cu ce motiv te-ai despărţit de el?
Eu zic să-l întrebi şi să vezi dacă şi el te mai iubeşte.
Şi faza cu mesajele e o copilărie.
Şi, tu ai greşit. El poate are pe altcineva acum.Dar întreabă-l şi, dacă mai ţine la tine, împăcaţi-vă.
DEpinde,eu iti doresc mult succes.
dar cred {daca te mai iubeste [poate]te va accepta}
EU iti urez SUCCES