| ioanamarcu41 a întrebat:

Acum cateva luni m-am certat cu iubitul meu,el a spus sa ne despartim iar eu am fost de acord,dar abia acum am realizat cat de mult il iubeeesc, ce sa fac ca sa pot sa ma impac cu el?

Răspuns Câştigător
| Oana92 a răspuns:

Propune-i sa va intalniti si sa stati de vorba. Spune-i ce ne-ai zis noua si incercati sa va vedeti unde ati gresit in trecut, ce se mai poate si daca se mai poate repara si ce aveti de gand sa faceti in perioada urmatoare. Comunicarea e cheia mereuwinking Bafta! happy

6 răspunsuri:
| grab a răspuns:

Du-te la el repede si spune-i ca iti pare rau, ai gresit si literal exact asa : Sunt a TA! Acum!

Succes!

| Seepty a răspuns:

Cereti iertare si spune-i ca nu mai poti trai fara el, si ca ai realizat intr-un moment ca il iubesti mai mult.

| Love4Corina a răspuns:

Suna-l / du-te la el, cereti iertare daca ai gresit fata de el sau daca te-ai grabit cu despartirea...
Cere-i inca o sansa sa-i arati ca-l iubesti si ca tii la el... daca nu accepta
inseamna ca nu mai are sentimente pentru tine sau nu mai vrea sa aiba o relatie cu tine, caz in care trebuie sa mergi mai departe si sa incerci sa-l uiti, sa cunosti pe altcineva... Mult succes happy

| Crais a răspuns:

Cazi in genunchi in fata lui si apucal de picioare si iti ceri iertare dupaceea incinge o partida de amor cu el dupa ce te iarta.