| dulceata_5297 a întrebat:

Buna TPU.

Acum cateva saptamani am inceput sa vorbesc cu un baiat pe mess.Lui i-a placut de mine, dar si mie de el.Ne-am pus impreuna, dar nu ne-am intalnit niciodata fata in fata, suntem la foarte mare distanta.
Dar eu nu prea sunt sigura ca el ma place, adica, odata el se uita la un film, iar eu mi-am facut un alt id de fata.si l-am intebat daca are iubita, iar el a zis nou.Si dupa imi tot zicea ca a gresit ca se uita la film si nu se uita la ce scria ecc. Iar la inceput sora mea nu a fost de acord sa fim impreuna, zicandu-mi ca el doar incearca sa profite de mine ecc.
Dar dupa, el mi-a zis sa il las sa vorbeasca cu sora mea, si ii spunea ca tine la mine si ca nu are motive sa profite de mine si ca nu ar mai vorbi cu mine, nu m-ar baga in seama daca nu ma iubeste.

Dar tot timpul cand eu ma conectez, el nici nu ma saluta, iar daca incep eu sa vorbesc cu el, ma saluta, ma intreaba ce fac si atat, nu mai zice absolut nimic.

Nu stiu ...am ceva dubii, voi ce credeti? si va rog fara. dar cum faci sa te indragostesti de unu de pe net.va roogcrying

Iar eu mai vreau si parerea baietilor, va rog sa luati id-ul meu. sweety_9611

Răspuns Câştigător
| VIPlidia a răspuns:

Nu exista iubire pe net.Ca sa ajungi sa cunosti o persoana cu adevarat dureaza foarte mult.Nu dispera dupa el caci nu merita, nu exisat dragoste virtuala.

6 răspunsuri:
| aniriiiiii a răspuns:

Sincer? nu prea ai cum sa iubesti daca nu l`ai vazut niciodata, pentru ca atunci cand te vezi cu el e altceva, sunt gesturi, sunt priviri, atingeri, vorbe, de care te poti indragostii... dar doar asa pe mess nu prea ai cum.

Nu stiu ce sa zic mai bine ...decat sa pierzi timpu, gaseste`ti un prieten real si cu siguraanta atunci vei sti daca te iubeste sau nuwinking

Mult noroc in viata :*

| anaid a răspuns:

1.Nu are cum sa te iubeasc, practic nu te cunoaste, una e sa vorbesti cu cineva sin fata tastaturii si alta e face to face.
2. Daca nu te baga in seama. ce te face sa crezi ca te place in vreun fel, il plictisesti.
3.Esti prea naiva.
4.Nu are cum sa isi bata joc de tine, se pare ca nu cunosti sensulcuvantului.
5.Multumesc pentru voturile de stupid si nefolositor!:*

| Fifylici a răspuns:

Uite, life_criss id-ul meu si daca esti interesata putem vorbi mai mult acolo.

| ElenaOtilia a răspuns:

O prostie. Eu nu cred in astea. Pe internet e vrajeala

| ElenaOtilia a răspuns:

O prostie. Eu nu cred in astea. Pe internet e vrajeala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa stii ca si eu am trecut prin ce treci tu. Ti-am dat add, vorbim pe mess.