| delpiero1233 a întrebat:

acum cateva zile am facut sex anal neprotejat cu prietena mea tin sa mentionez ca menstruatia ei ii s-a terminat pe 19/10 iar noi am avut parte de actul sexual pe data de 20, actual sexual s-a terminat prin ejaculare in interiorul anusului, ea dupa s-a dus la baie si s-a sters cu un servetel si mi-a zis ca din greseala s-a atins acolo jos cu servetelul pe care se afla sperma, sunt sanse sa fii raman insarcinata, rapid un raspuns! Multumesc de atentie!

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

O procedura foarte gresita de a -ti sterege anusul! Niciodata nu te stergi din spate spre fata, adica de la anus spre vulva, pentru ca risti sa transporti fecale spre vulva si sa o infectezi!
Explica-i asta!
Cat despre sperma amestecata cu fecale, acelasi lucru, nu poate ramane insarcinata, dar poate sa se infecteze.

8 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

E posibil să facă o infecție dacă se atinge întâi la anus apoi pe vagin. Dar gravidă, imediat după ciclu, slabe șanse.

| Emilian65 a răspuns:

Daca actul sexual a avut loc a doua zi dupa terminarea menstruatiei, sansele de a fi gravida sunt nule.

| AlexandruBotoaca a răspuns:

Slabe sanse, Si care o ramas insarcinata ma? "raman insarcinata, rapid un raspuns! Multumesc de atentie!"

| delpiero1233 explică:

Multumesc foarte mult pentru ajutorul vostru!

| delpiero1233 explică:

Insa daca servetelul era fara materii fecale doar cu sperma, sunt sanse?

| Violleta2022 a răspuns (pentru delpiero1233):

Nu, nu sunt sanse, pentru ca sperma nu traieste in mediul extern.
Apoi, ea nu era in perioada fertila!

| delpiero1233 explică:

Inca o intrebare, se poate sa fie insarcinata? Ea mi-a spus acum ca :
In momentul cand urineaza vine si un pic de sange cu o nuanta deschisa, tin sa mentionez ca are si usturime si dureri cand urineaza cu sange poate sa fie din cauza ca am avut parte si de niste jocuri erotice cu degetele s-a.m.d

| Violleta2022 a răspuns (pentru delpiero1233):

Cel mai probabil si-a infectat uretra din cauza ca a transferat fecale prin stergerea incorecta. Se intampla frecvent asta, cand se face sex anal. Urgent la medic, deja este infectie urinara, daca au aparut usturimi si sange in urina!