Nu este nimic nou, doar nu aveai pretentia ca aceasta relatie sa nu se termine. Baiatul propune, fata accepta sau nu, dupa care, oricum, baiatul pleaca si fata plange ca nu a avut norc. Nu esti singura, padurea e plina si istoria se repeta. Acum ti-ai indeplinit visul de a fi femeie. Felicitari!
Tu crezi ca asta imi doream? Am facut asta pentru ca sa se lase de droguri...Da in fine nu asta conteaza Eu vreau sa stiu ce sa fac sa ma impac cu el?
Pai nu inteleg ati facut un pact ceva)ca daca te culci cu el se lasa de droguri si se drogheaza la varsta asta doamne in ce lume traim! mai bine vezi-ti de viata ta ca nu merita sa stai langa o asemenea persoana dupa ce te-a f... sa spuna ca numai sunteti impreuna.
Cred ca ai fost ''fraierita'' scuze termenul dar tea aburit adica...cum poti face asa ceva pe baza unei promisiuni unu ce se droghiaza tu crezi ca il dezveti de droguri facand sex lool parerea mea... uital
Buna! Este evident ca baiatul acesta a vrut doar sex...el doar te-a folosit..acum n-ai cum sa o mai dai inapoi, acum trebuie dor sa uiti de el, n-ai rost
In primul rand daca la 14 ani aveai precupari obisnuite pentru varsta ta (de exemplu scoala, se scrie "nu mai suntem") si nu sexul, atunci nu ajungeai in situatia asta penibila. In fine, toti gresim, important e sa inveti din greselile pe care le faci. In primul rand, sexul nu e o marfa, faci pentru ca vrei, pentru ca asa simti, nu pentru ca celalalt sa se lase de droguri, sa fie cu tine, sa iti cumpere cadouri sau din alte motive aberante. In al doilea rand inainte sa faci un astfel de pas, trebuie sa cunosti bine persoana de langa tine, sa iti faci o idee despre intentiile sale. Daca baiatul te-a santajat, pentru ca asta a facut, cand ti-a spus ca se lase de droguri numai daca te culci cu el, e evident ca pe el doar asta il interesa!
Eu zic sa-l da-l naibii, sa iti gasesti un baiat ca lumea, normal, sa te respecte si sa te apreciezi. Insa daca chiiiiar vrei sa te impaci cu el, lasa-l in pace cateva zile, nu vorbiti ca sa apuce sa iti simta lipsa. Apoi mai cauta-l, un sms, un telefon, dar asa amical, nu vorbi despre voi, nu-l bate la cap, fara reprosuri, il cauti doar asa sa ii arati ca inca iti pasa de el si sa vezi ca e ok. Dupa aceea, hai sa zicem dupa vreo saptamana doua, invita-l la un suc, plimbare etc amical si cand sunteti fata in fata ii spui sincer si calm ca tu ti-ai dat seama ca il placi mult, tii la el si iti doresti ca sa dati o noua sansa relatiei, pentru ca tu consideri ca ar putea fi ceva frumos intre voi. Restul depinde de el, bafta! Si daca viitoare incearca sa gandesti mai mult cu creierul si mai putin cu inima sau hormonii.
Fata tu nu gandesti? tu stii ce a facut el? ce ar fi facut orice golan drogat cum sa se drogheze la 16 ani si cum sa faci sex cu el cand tu ai 14 ani nu ii dai seama ca a fost doar o aventura pentru el? poate m-ai are inca vreo 4-5 ca tine.
Auci, nasol! Mai ce sa spun ai fost naiva, incearca sa intelegi ca tooti baietii se rezuma la pasarica, adica sa ti-o traga si asta, cu cat mai repede cu atat m bine pentru el, ce va fi dupa, nu stiu! Asta depinde de voi! Daca ti-a trasoo, si ti-a trasoo bine si s-a protejat stai linistita in bancuta ta, nu zice la nimeni,, daca vrei sa te descarci, descarca-te aici ca nu te stie nimeni sau la un/o prietena adevarata si nu la 10 prieteni, ca sigur nu iti sunt prieteni! Si data aviatoare baga-ti mintiile in cap, fi mai isteata ca ei, sti bine unde vor sa ajunga, asa ca lasa-i cu boashele umflate! Baga-l pe unde a iesit ( adica in pizzda masii ) si nu ii mai da atentie, sa nu te m intorci la el! Succes si nu mai fi naiva! Sa fi cu minte >
Ce sa faci, asa sunt baietii la varsta asta, neseriosi.Totusi,trebuia sa te asiguri ca te iubeste, inainte sa te culci cu el.
Scumpo, si-a batut joc de tine si te-a folosit. Scuze, mie nu imi place sa dau vesti rele dar chiar nu am ce face.Si e prea devreme sa iti incepi viata sexuala la 14 ani. Nu am ce sa iti spun alceva in afara de faptul ca imi pare rau. Poate din greseala asta vei invata.