anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum cateva zile am fost in vacanta la zapada, si am cunoscut un baiat din Rusia. Problema e ca nu l-am mai vazut si nu am mai putut sa aflu numele lui sa mai putem comunica pe Facebook. M-am gandit, ca as putea incerca sa il caut pe Facebook dupa varsta lui si tara, dar nu stiu cum as putea face o cautare mai speciala pe Facebook (unde sa pot cauta persoane cu o anumira varsta, dintr-o anumita tara, etc.). Va rog ajutati-ma sa pot realiza aceasta cautare de o forma detaliata. Dau funda! (Scz categorie, am mai publicat aceeasi intrebare in alta categorie si nu a raspuns nimeni sad )

3 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Incearca dar sa stii ca nu toata lumea are cont pe facebook, deci nu te astepta la minuni majore.

| Roxana121 a răspuns:

Daca ai sti macar numele sh prenumule lui ar fi ok. Multi rusi se folosesc de odnaklassniki.ru daca ai auzit de acest sait este ca sh facebookul numai kai in limba rusa. Acolo sigur il poti gasi. Dar pe fb slabe sanse.Suuces.

| 0x11111051 a răspuns:

Eu am odnoklassniki(.)ru. Dar drept sa zic, acolo nu sunt multi rusi. Dar sunt multi ucraineni, moldoveni, unguri, am vazut si de prin Polonia. Cea mai populara retea de socializare din Rusia, e vk(.)com. Acolo sunt mai multe sanse ca o sal gasesti. P.S.: Site-ul are versiune in diferite limbi.