| SufletDeCopil_4526 a întrebat:

Buna TPU Acum cateva zile am fost la Arad intr'o mini-vacanta la mama mea vitrega.Acolo am cunoscut un baiat este foarte dragut a fost dragoste la prima vedere atat din partea mea cat si din a lui, dar din pacate eu am o relatie cu prietenul meu de 1 an si 2 luni iar el cu prietena lui de 9 luni.Am hotarat ca tot ce s-a intamplat intre noi, sa ramana la Arad (eu sunt din Hd iar el din Tm)dar nu e asa, de fiecare data cand vorbesc cu mama mea vitrega imi zice ca Denis a intrebat de mine, ca ar vrea sa ne vedem, ca ii e dor de mine...nu stiu ce sa fac. Tin foarte mult la prietenul meu, dar cu Denis e altceva. Ce credeti ca ar trebui sa fac? Ar trebui sa il caut pe Denis? Sau ar trebui sa merg mai departe? Va rog un sfat.multumesc anticipat TPU:*:X

1 răspuns:
| razvascump a răspuns:

Ma eu zic ca ar trebui sa il cauti pe cel pe care il iubesti cu adevarat nu cauta aventuri.Dar ai facut o mare greseala ca tia-i inselat prietenu trebuia sa ii zici de cand te-ai cunoscut cu baiatul acela Denis si stiind ca il placi ca relatia voastra se termina aici si ca tu doresti una noua.Deoarece acum daca ar afla sar simtii si parasit si folosit (Cu alte cuvinte o carpa). Intelegi tu:*