Buna!
Pai :
1. Ii poti spune ca-ti place de acel baiat, dar sa nu mai zica la nimeni, si ca ai vrea sa mergi cu ea ca sa vorbesti mai mult cu el. ( desi nu-ti recomand deoarece oricat de bun ar fi un prieten, te va trada. Asa i-am spus si eu unei prietene, si apoi a aflat toata scoala ).
2.Sa ii spui asa: "Buna, imi este dor de maree, si as vreaa si eu sa merg cu tine, daca se poate bineinteles? "
O zi buna! [Funda]
Spune-i daca poti merge cu ea la mare ca te-ai plictisit acasa sau ca n-ai chef sa stai cu parintii si ca ar fi frumos sa fiti amandoua la mare si sa va distrati! poti sa ii spui gen ca iti e dor de mare si nu stii daca o sa mergi anul asta sau ca nu ai chef sa mergi cu parintii tai si sa mergi acum cu ea! sau daca chiar crezi ca iti este prietena adevarata spune-i adevarul si o sa te inteleaga! sper ca te-am ajutat! funda? :d
Aha deci sa inteleg ca iti place de el?, Ok incearca sa comunici sa fi draguta cu el, si daca vrei intreaba-l daca vrea sa fie cu tine.
Buna!
Pai :
1. Ii poti spune ca-ti place de acel baiat, dar sa nu mai zica la nimeni, si ca ai vrea sa mergi cu ea ca sa vorbesti mai mult cu el. ( desi nu-ti recomand deoarece oricat de bun ar fi un prieten, te va trada. Asa i-am spus si eu unei prietene, si apoi a aflat toata scoala ).
2.Sa ii spui asa: "Buna, imi este dor de maree, si as vreaa si eu sa merg cu tine, daca se poate bineinteles? "
O zi buna! [Funda]
00Andreea008 întreabă: