Simplu : fa tu primul pas.Nu dai detalii despre motivul despartirii. Faza cu 'prieteni foarte buni' e o amagire.Sentimentele sunt inca acolo, dar din cine stie ce motiv, el nu vrea sa o recunoasca fata de tine. Daca mai dai niste detalii, pot sa-ti spun mai multe.
Ne-am despartit dintr-o prostie, din vina mea. M-am intalnit in ziua respectiva cu el si cu inca cativa prieteni si el era foarte nervos si nu m-a bagat deloc in seama. Dupa ce am plecat eu, i-am trimis un mesaj de nervi unei prietene care ramase-se "Ma despart de el" si ea i-a aratat mesajul, iar seara el m-a sunat si m-a intrebat ce e cu mesajul ala si i-am zis de ce am trimis acel mesaj si el a zis "Bine, daca tu asta vrei ne despartim" Apoi degeaba am incercat eu sa-mi cer iertare, sa-i zic ca era nervi, ca el a zis ca mai bine ramanem prieteni, ca in ultimul timp eu sunt prea geloasa. Si asa am continuat sa vorbim doar ca intre prieteni, dar el mi-a spus ca inca ma mai iubeste, dar mai bine ramanem cum suntem acum. Ce as putea sa fa, ca sa vrea sa ne impacam?
Paiii ziii ca nu intelegi9 de ce v-ati desprtit si ca tu nuvrei cu altcineva sa fii si nu iubesti pe altcineva de cat pe el si il saruti si gataa :* succes! funda?
FataCuOchiiCaprui întreabă: