Nu face nimic, las-o sa fie cu ala, nu te baga si treci mai departe.
Si termina cu astea ``nu pot sa traiesc fara ea``
cu totii trecem prin suferinta in dragoste si n-ai sa te sinucizi acum pentru o fata
Candva eu, mica si prostuta cum eram am crezut ca daca nu sunt cu primul meu prieten ma voi sinucide si nu-mi vedeam viata fara el. timpul trece candva te vei gandii ca e o prostie sa crezi asta.
cati ani ai?
Să stai în banca ta.
Dacă ai fost un dromader, rămâi unul. Acum ce să îți facem noi? Să te bagi peste ei, e o prostie!
Unele fete au prieteni/amici mai multi decat prietene/amice, asa cum unii baieti au prietene/amice mai multe decat prieteni/amici. O meriti. Eu daca as fi in locule fetei, daca nu ma lasi in pace, te distrug psihic ignorandu-te pentru totdeauna.
Mda,acum stai si plangi da cand faceai crize de gelozie nu ti-au dat lacrimile? Dupa ce vezi ca ramai singur iar fosta este cu altul..hmm esti disperat si ai fi in stare sa faci orice ca respectivul sa pateasca ceva ca sa poti fi din nou cu ea.
Ea a fost inteligenta, si-a cautat o persoana langa care sa poata respira si cu care sa duca o viata normala, in tine nu a gasit asa ceva si acum a gasit ce cauta in alta parte.Eu zic sa incerci sa-ti controlezi gelozia, are si aceasta rolul ei, dar in exces ceea ce face este sa te indeparteze de iubita, prietena decat sa te apropie..si cred ca ai vazut asta pe pielea ta
N-ar fi trebuit sa procedezi asa!
In primul rand, i-ai aratat ca nu ai incredere in ea absolut deloc! Ai facut prea multa drama, pentru o singura imbratisare. mai ales daca tipei nu i-a placut!
Sfat : Calmeaza-te, nu mai plange. daca te va iubi, se va intoarce la tine CU SIGURANTA! daca nu, inseamna ca e vreo usuratica care zboara din floare in floare.
Bananacantareata87 întreabă: