| Alexa_Alexya_1997 a întrebat:

Buna TPU... Acum ceva timp am cunoscut un baiat la scoala foarte dragaut " am fost impreuna o perioada scurtade timp
dupa ce ne-am despartit l-am inrebat ce da intamplat De ce a vrut sa ne despartin Mi-a zis ca a fost impreuna cu mine doar ca sa o faca pe fosta lui prietena geloasa... Dupa 2 zile de la despartirea noastra el era deja cu fosta lui iubita din nou impreuna. Nu a mai vrut sa vorbeasca cu mine, dar tot timpul imi intreba prietenii daca sunt cu cineva impreuna. dupa o saptamana de la despartirea noastra el a incheiat relatia si cu cealalta Fata,si s-a pus cu alta Fata intr-o alta relatie "stiu suna ciudat" In ciuda faptului ca l-am iubit enorm de mult el a ales o alta Fata Problema Este ca el nu mai vrea sa vorbeasca cu mine, dar tot timpul de intereseaza de mine, fand trec pe langa el ma priveste fix, in ochi Si asta ma face sa il iubesc inca... ( nu vreau sa il mai iubesc pentru ca si-a batut joc de mine sad )ce sa fac va sa il uit?

Răspuns Câştigător
| Picasso a răspuns:

Hmm, saluty,
Mai tu fi nesuferita, daca ai tupeu, si vrei sa iti calci pe orgoliu, baga-l tu in seama, zii : eu bine tu, si doar zambeste-i, nu stiu orice, si vedeti de treaba dupa, arata-i ca nu esti afectata, arata-i ca esti vesela in lumea ta si etc. Nu uita ca baietii agata fetele si nu invers, voi daca e va lasati si cereti ce vreti, voi sunteti cu aprobatul! Incearca sa il uiti, sai incearaca sa iti lasi sentimentele deoparte, lasale acasa! Nu mai fi naiva, lasa sa vina totul de la sine, daca vr sa mai vb, lasa-mi un mesaj, sunt vorbaret de obicei!

| Alexa_Alexya_1997 explică (pentru Picasso):

Ok multumesc de sfat happy vorbatetule

| Picasso a răspuns (pentru Alexa_Alexya_1997):

Ramai datoarewinking

| Alexa_Alexya_1997 explică (pentru Picasso):

Ok

3 răspunsuri: