| SwEeTgIrL_1752 a întrebat:

acum ceva timp am fost cu un tip de care mi-a placut mult. m-am pus cu el intr-un fel foarte ciudat.era seara cam ora 22 si ma duceam la magazin singura, cand am iesit din magazin era ala acolo cu ceilalti baieti si m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el eu nu i-am raspuns si a venit dupa mine si ma tot intreba. am plecat garabita in casa, apoi pe mess m-a intrebat dc nu i-am raspuns la intrebare eu i-am spus ca nu i-am rasp pentru ca stiu ca facea caterinca. el mi-a spus ca vb foarte serios apoi am acceptat. dupa 3 zile a inceput sa imi reproseze ca nu il bag in seama si ca ar trebui sa ne despartim.am fost de acoed. dupa 4minute mi-a spus daca vreau sa ne impacam. eu am acceptat.asa s-a intamplat de 4 ori.ne certam si ne impacam. el tot spunea ca ma place dar nu are ce face. eu sunt mai timida si el tot imi zicea ca nu arat ca il plac si tot felul de chestii din astea. apoi dupa o saptamana ne-am despartit. mi-a zis ca o sa sufere dupa mine dar nu are ce face.credeti ca ia palcut de mine? va rog sa-mi rasp

Răspuns Câştigător
| Hmmmm a răspuns:

Da, cred ca i-a placut.altfel nu imi explic de ce a vrut sa se impace cu tine de atat de multe ori, de ce a insistat sa fie impreuna cu tine.
problema nu era la el, ci la tine. tu pur si simplu nu ai avut incredere in el sa ii areti adevaratele tale sentimente, sa ii demonstrezi ceea ce simteai pentru el. uneori cuvintele nu ajuta la nimic.trebuie sa ii aratam, sa ii demonstram celui de langa noi ca ne place de el si chiar vrem sa avem o relatie cu el.
nu ai putut sa ii oferi ceea ce cauta, nu erai tu ceea ce cauta el, nu era el ceea ce cautai tu.
tu ai nevoie de un tip care sa nu vrea mereu dovezi, care sa iti inteleaga anumite temeri, anumite stari, sa te accepte asa cum esti si sa nu vrea sa te schimbe. el a incercat sa te schimbe, deci nu era oricum bine.langa el nu ai reusit sa treci de acel prag si sa fi tu, sa renunti la timiditate.
este foarte bine ca v-ati despartit.asa e mai bine pentru amandoi.

9 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

I'a placut, dar sincer acum. relatsia nu ar fi mers oh go on

| Zenithf a răspuns:

Cu ce te framanti tu, in primul rand tipul este un necioplit, in al doilea rand avea asteptari cu totul nerealiste de la tine. Treaba lui daca te place sau nu, important cand cineva simte ceva pentru tine este sa te faca sa te simti iubita, nu sa te poarte ca si valurile marii. Dai pace, nu te mai gandi la el, vezi de scoala si de ce va mai urma, vei intalnii baieti mai de treaba ca el.

| Hmmmm a răspuns:

@Mike3-il cunosti tu pe tipul ala? daca nu cum iti permiti sa jignesti pe cineva pe care nici macar nu cunosti? cum iti permiti sa o faci public? nu ai vaga presimtire ca esti nesimtita? ma gandesc foarte serios sa iti raportez intrebarea si am sa o si fac.

| shtephie a răspuns:

Acest baiat nu stie ce vrea de la viata laughing
Nu e potrivit pentru tinewinking

| 202 a răspuns:

Pai te placea da problema era la el nu la tine
o fata e normal sa fie mai timida iar
el daca isi dorea cu adevarat sa fie cu tine si sa te tina aproape
te intelegea si te ajuta
sa te obisnuiesti cu el
asta eeeee!
daca e sa va mai impacati! explica. i ca esti mai timida asa poate isi va da si el seama cum trebuie sa te abordeze!

:X bafta :X

| Mik3 a răspuns:

Sa ma pis pe el de retard, u nu vezi ca isi batea joc de tine, te lua la misto, cand il vezi cel mai bine ar fi sa il scuipi fara sa ii zici nimic si apoi sa pleciwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce mai certuri. habar n-aveti oh go on sunteti niste copii. auzi si tu, dupa 3 zile iti reprosa ca nu il bagi in seama [total aiurea] si v-ati despartit [cica] si dupa 4 minute [le-ai numarat?!] v-ati impacat laughing)

nu i-a placut de tine, normal.
@izzabela03, ce sentimente dupa 3 zile? straight face

| lulu_1818 a răspuns:

Plet e bou, da-l dracuoh go on

| Allinaa a răspuns:

Daca ii placea cu adevarat de tine avea grija sa nu se certe mereu cu tine!