| toxich a întrebat:

Acum ceva timp am fost la o petrecere si acolo a fost si un baiat pe care il cunosteam de mai mult timp, ne-am cam imbatat si a inceput sa se dea la mine iar din acea noapte mi-a cam placut de el...dar din pacate el are prietena si cu timpul eu m-am imprietenit cu iubita lui si el cand a aflat mi-a interzis sa mai petrec timpul cu ea si nu o mai lasa nici pe ea sa vorbeasca cu mine deoarece ii este frica ca ii voi povesti ce s-a intamplat in aceea seara la petrecere...plus ca vorbeste foarte urat cu mine si ma ameninta.ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| rozzz a răspuns:

Pai explica-i ca pentru tine nu s-a intamplat nimic la acea petrecere si sa lese amenintarile ca nu-s de folos nu-ti poate interzice ce sa nu faci si ce sa faci pur si simplu vorbesti cu cine vrei nu? Arati ca esti o fata altfel decat cele bagagioase:*Fundaasmugbatting eyelashes?

3 răspunsuri:
| Smile94 a răspuns:

Scuza-ma ca te jignesc dar mai lasa party-urile si pune mana pe o carte...
si daca vb cu ea ce ii vei spune ca iubitul ei era beat si s-a dat la tine, copilaresc... tu trebuie sa iti vezi de viata ta si atat, ai timp de baietiwinking

| neutrino a răspuns:

De ce vrei sa ai prieten pe cineva care iti vorbeste urat?

| Iubiiitzica a răspuns:

Sa ii spui ca e un nesimtit daca el crede ca tu ai face asta! Fa-l sa creada ca tu nu esti asa si arata-i asta! Si spune-i ca esti dezamagita de el daca crede asta. :*