| lupusMV a întrebat:

acum ceva timp am fost la un workshop ( actiune a grupei de teatru ) la liceul meu unde la sfarsitul reprezentatiei grupei noastre un baiat mi.a pus o intrebare, am considerat ca fiind un lucru normal. De atunci aceeasi baiat ma priveste subtil eu observand.ul cam tarziu, dupa cateva sapt mi.a trimis o cerere de prietenie pe Facebook, a doua zi dupa cursuri cand coboram scarile am simtit o prezenta in spatele meu si m.am intors, atunci am facut contact vizual cu el si a fost foarte neobisnuit si ciudat si misterios si toate alea. O colega mi-a zis ca niste baieti au crush pe mine si am ignorat.o dar eram curioasa totusi si am intrebat.o cine sunt aceia dupa 2 zile, iar ea a dat inapoi zicand ca nici ea nu stie. Vinerea aceasta in timp ce o asteptam pe o prietena sa iasa de la cursuri l.am observat tot pe acelasi baiat intr.un grup la 2 m distanta era pozitionat cu fata spre mine si m.a privit in timp ce si eu ma uitam la el (de obicei il observ ca se uita la mine in momentul in care isi intoarce grabit privirea ), a fost din nou foarte ciudat nu am putut sa inteleg ce ascundea privirea lui deoarece era seara. Eu sunt o persoana foarte orgolioasa si incapatanata si nu pot face niciun pas deoarece tot ce am primit de la el a fost o cerere de prietenie si niste priviri subtile si a naibii de intense.
Nu am putut vorbi de el nici macar cu BFF.ul meu deoarece nu stiu ce sa-i zic. Pot recunoaste ca are ceva ce ma atrage si imi starneste interesul dar nu stiu daca el simte la fel
Am 16 si sunt a 9a, el e cu o clasa mai mare, deci a 10 a
Imi puteti da o parere va rooogg?

4 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Chestii destul de normale, ca o ucenicie in relatii. Poti sa te duci si tu la el si sa incepi o conversatie, sau macar pe Facebook. Poate e timid, dar baiat fain, daca nu discutati, nu ai cum sa afli.

| Violleta2022 a răspuns:

Wow, la 16 ani doar a 9-a?
Eu eram a 9-a la 14 ani si cateva zile doar.
Poate el este mai mic ca tine, chiar daca este a 10-a si de aceea are trac sa-ti spuna ceva.
Totusi, nu cred ca-i cazul sa complici lucrurile sau sa faci caz din faptul ca un baiat se uita la tine mai insistent, poate a observat ca si tu-l urmaresti cu privirea, deci, nimic anormal pana acum!
Apropo, ce spun colegii de liceu este irelevant, de cele mai multe ori o fac spre amuzamentul lor, inventand povesti siropoase ca sa puna alti colegi in situatii comice sau ridicole.

| GoStar a răspuns:

Parerea mea e ca te place...
Si eu zic sa lasi din orgoliul deoarece chiar tu ai recunoscut ca esti atrasa de el.

| Anamv a răspuns:

Mi se pare totusi putin ciudat dar incerca sa afli chestii despre el,adica gen cu cine umbla, ce fel de prieteni are si daca crezi ca e ok, dai un semn, un like, poate un mesaj.