| StephanieWild a întrebat:

Acum ceva timp mi-a placut de un baiat de la scoala dar cand a aflat nu a dat niciunsemn.Am renuntat. Apoi am aflat ca ma barfea cu colegii lui. M-am dus la el si l-am jignit si am inceput sa rad, iar el nu a zis nimic, doar a plecat.Tot in aceeasi zi s-a intalnit cu prietena mea cea mai buna si a inceput sa o intrebe lucruri despre mine si a intrebat-o daca mai imi place de el dar parea fericit si parea ca mi-ar da o seansa. Am suferit mult dupa urma lui iar prietena mea mi-a zis ca va vorbi cu el, dar nu stiu ce sa fac.SA FIU CU EL chiar daca am suferit sau sa trec peste? HELP! crying((

Răspuns Câştigător
| deedi9 a răspuns:

Eu zic ca ar trebui sa profiti de ocazie. Dar nu parea genul " Oh, a acceptat :X". Lasa-l sa se roage un pic de tine laughing. Nu cred ca ar trebui sa ratezi ocazia, nu ai de unde sa stii - poate va iesi ceva frumos! Oriucum, ai grija cu implicarea sufleteasca. De obicei fetele se ataseaza mult prea repede iar baietii sunt nesimtiti ( nu am vrut sa jignesc pe nimeni, e doar o avertizare). Bafta! :*

| StephanieWild explică (pentru deedi9):

Pai asi profita de ocazie doar ca nu stiu DACA SA AM INCREDERE in el pentru ca lui inainte ii placea de o colega de-a mea si profita de faptul ca imi placea de el.Deci eram subiect de barfa cum ar veni.Imi e frica sa nu vrea sa fie cu mine doar ca sa se imprieneasca cu colega-mea sad

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Vorbeste cu el si o sa fiti impreuna.

| ignore a răspuns:

Daca vine la tine si vb sincer cu tine acordai daca nu treci pestehappy.

| IouKnowIt a răspuns:

Daca iti da ocazia winking dar ar fi mai nasol daca ar sta cu tine doar ca sa isi bata joc.Acum ce sa mai zic alegerea ta.

| Luuisaa16 a răspuns:

Parerea mea este sa treci peste, mai ales daca este genul ala de baiat"popular" increzut si cu nasul pe sus! Eu cred ca cei ca ei vor doar sa profite,asa ca cel mai bine e sa il lasi in continuare sa ii placa lui de cui vrea pentru ca cu siguranta nu stie ce pierde. Inacearca sa fii si tu indiferenta, iar daca o sa insiste, poate poate sa incerci sa vorbesti cu el, desi nu cred ca exista vreo o sansa sa ii placa cu adevarat de tine mai ales dupa ce te-a barfit cu colegii lui.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.Treci peste.Aceeaşi chestie mi s-a întâmplat şi mie.Am trecut peste.Dar numai că nu mă mai place acum aşa că n-am ce sa fac.N-ai de ce să fii tristă pentru nişte fraieri şi ţărani.Îţi zic eu mai oricum tu trebuia săi dai şeanţa.Vezi cum se comportă cu tine si ce zice apoi gândeştete dacă ai vrea să fii cu el sau nu.Ok? Nu mai fii tristă. Sper ca raspunsul meu să dea roade.Pa pa!

| linuts a răspuns:

As zice sai dai o sansa...dac il iubesti si te iubeste e un lucru super
bafta la ambii
te pup
pa-pa big grin

| al3xdark a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa ii acorzi o sansa asa cum si el ar vrea sa iti acorde tie din ce ai scris aici.

| maria9 a răspuns:

Acum ii place de tine asa trece peste si mai acordai o sansa

| StephanieWild explică:

El este genul de "baiatul popular" si cum lui i-a mai placu de o colega imi e frica sa nu vrea sa fie cu mine doar ca sa se apropie de aia sad

| deedi9 a răspuns (pentru StephanieWild):

Atunci, mai bine astepti putin. Ii spui ca vrei mai intai sa vezi daca ar merge relatia. Si iesiti in oras, vorbiti mult. stii tu. Dar nu fi cu el, mai ai putina rabdare. Daca vezi ca se plictiseste sau vorbeste despre prietena aia a ta sau iti cere sa o chemi si pe ea, vezi ce faci... mai bine uiti. Daca ii place sa iasa cu tine si vezi in ochii lui. nu stiu cum sa iti spun. ca te place, pur si simplu, fa pasul urmator!