| M3joavdf536ndhuj837gshy24sky45nshjd a întrebat:

Acum ceva vreme am cunoscut un baiat,cu timpul am ajuns sa.l iubesc, ne intelegem foarte bine, am fost si la el acasa dar nu am facut nimic pentru ca nu am vrut eu mi s.a parut ca este cam devreme.Acum insa as vrea sa o fac cu el (sunt virgina si am 18 ani), dar imi este frica de cum va fi pentru prima oara....credeti ca este bine sa facem la el acasa? Si daca voi sangera pe patul lui nu stiu cum va reactiona! va rog ajutati.ma cu cateva sfaturi! va roogg! va pup!

7 răspunsuri:
| SameMistake a răspuns:

Se intampla mai rar sa sangerezi atat de mult la un singur si prim contact incat sa patezi patul.
Si asta fiindca partida aceasta de dezvirginare nu va dura foarte mult si nu va fi tocmai cea mai placuta. O faceti cum ar veni ca sa va puteti bucura mai tarziu.
E posibil sa sangerezi la primele doua-trei contacte, la fel cum e posibil sa nu sangerezi deloc. La fel e si cu durerea, pe unele fete le doare, altele n-au nicio problema. Cert e ca daca te dezvirgineaza cum trebuie din prima, apoi o sa inceapa adevarata placere.
Dar nu uita, fa-o doar daca il iubesti si simti ca esti pregatita de toate riscurile
Numai bine!

| neutrino a răspuns:

Mergeti in padure acum cand inca este cald si bine, dar sa fie si un parau pe acolo.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De aia exista prosoape sau alte chestii care le pui sub tine la dezvirginare. dor nu oi sangera pe cearceafu lui

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

App. sa nu te puna pacatul sa te penetreze repede, ai grija la preludiu sa fie destul, si sa aveti si lubrificant. acum 5 minute am vazut pe una care se plangea ca au fost cele mai nenorocite 4 ore din viata ei, ca el era un bou cu b mare. asa ca grija mare, poate sa fie ceva placut sau dureros ca dracu, depinde de voi

| CosminC86 a răspuns:

Daca are un pic de creier va actiona cu prudenta, e ceva normal sa sangerezi prima oara. Daca chiar este ceva intre voi, totul va decurge de la sine.
P.S ai mare grija in fata cui iti desfaci picioarele, baietii sunt foarte egoisti.

| Castanul a răspuns:

Fara suparare dar daca te gandesti deja cum va reactiona daca vei sangera pe patul lui nu esti pregatita. Daca vrei sa o faci pentru prima data nu trebuie sa te gandesti la nimic alt ceva ce te-ar putea stresa