anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum citeva zile am avut un prim act sexual cu baiatul care suntem deja 1an si 2 luni impreuna,,,dar aceasta prima oara nu a fost asa cum trebuia sa fie adica nu am singerat si nu am avut dureri foarte mari cu toate ca a fost prima oara. Dupa acea zi prietenul meu mi-a zis ca nu am fost virgina si ca l-am mintit, mi-e frica sa nu ne despartim din cauza asta dar totusi vreau sa aud parerea voastra,,, mersi anticipat! Dau funda celui mai bun raspuns.

Răspuns Câştigător
| valentingb a răspuns:

Sangele curge din abundenta daca el este brutal si daca tu nu te simti ok cu el, daca esti timorata. Daca tu ai fost relaxata in timpul asta, bucuroasa, el a fost grijuliu, nu ar fi trebuit sa curga mult sange. Pe langa asta, multe fete care fac mult sport in copilarie, au himenul rupt. Si de ce sa nu recunoastem? Un baiat care o are mica nu poate rupe himenul, nu ajunge la el.Trebuie sa mai incerce. Asta ar explica si de ce nu ai simtit mare lucru.

13 răspunsuri:
| anka89 a răspuns:

Cred ca am mai raspuns la o astfel de intrebare.Nu ii neaparat sa iti curga sange sau daca te uitai pe prezervativ(daca ati folosit)poate sa fi vazut cateva urme.Si in al doilea rand nu toate suntem la fel, poate tu ai himenul mai elastic si de aceea nu te-a durut.Sa ii spui prietenului tau data viitoare ca tu ai fost virgina(doar asa sustii) si poate o are el prea scurta sau prea subtirelaughing de aceea nu te-a durut sau nu ai sangerat.Sa vedem atunci cum se simte si el jignit.Si el s-a culcat cu asa multe fete virgine de stie cum sta treaba sau o zice din auzite cum ar trebui sa fie.

| Alexandru0007 a răspuns:

Nu e prima data pentru toate la fel.nu scrie nicaieri ca trebuie sa sangerezi sau sa ai dureri.himenul tau probabil nu s-a rupt din prima si atata tot

suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca e asa incuiat la minte si nu are incredere in tine mai bine il lasi balta. un procent mare de femei nu sangereaza la primul contact. poate ai un himen elastic, poate e rupt deja (de la sport), poate se va rupe data viitoare.

| Azµre a răspuns:

Ar trebui să îi explici că nu la toate femeile curge sânge și faptul că ar trebui să aibă încredere în tine.
N-are treabă virginitatea cu relația. Dacă te iubește nu ridică astfel de probleme.

| Felys a răspuns:

Poti foarte bine sa ai himenul elastic, si daca te-ai si excitat suficient nu a durut, ori accepta ideea ori isi vede de drum

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai el crede ca il mint si ascund faptul,,, in timpul actului nu am simtit decit o durere mica si atit...si chiar ziua urmatoare ma durea tot spatiul in zona...am observat ca asteapta de la mine sa-i spun ca am avut relatii cu alt cineva, nu stiu de ce.

| WildDream a răspuns:

E cam ingust la minte baiatu, nu te supara da asa e. A avut el asa multe virgine incat sa stie ca de fiecare data sangereaza si urla de durere fata? Toate suntem diferite, inclusiv acolo. Nu e musai sa te doara extraordinar de tare sau sa sangerezi.
Asta ca sa vezi cata increderea si respect iti acorda el tie. Tu ii dai virginitatea si el te face mincinoasa.

| Liliana1981 a răspuns:

Baiatul asta e incredibil ca sa nu zic altfel. Si cand te gandesti ca te daruiesti din dragoste si uite de ce ai parte la final....pffff.

| crissa20 a răspuns:

Buna! Ar trebui sa-i explici ca nu toate fetele au acelasi tip de himen, unele il au mai vascularizat, altele il au in alt fel, altele nu-l au deloc! daca nu te crede, nu mai insista! inseamna ca nu te merita si nu stie da aprecieze ce ai facut pentru el!

| altrix a răspuns:

Himen elastic. nu se rupe asa repede.

| cicika a răspuns:

Buna! eu nu am singerat din prima oara dar de dururt m-a durut! nu te ingrijora mai incercati poate el nu a facut ceva cum trebuie sau daca vezi ca nu te doare macar fa si tu un teatru ca sunt asa baieti care pot sa nu creada!

| Dragutza_Paloma_Bianka_1998 a răspuns:

Pai poate nu a facut el treaba.Dar nu conteaza asta ar trebui sa inteleaga ca nu toate femeile reactioneaza la fel si ca sa fiu si eu sincera nici eu nu am sangerat dar m-a durut!

| biutza1997 a răspuns:

Pai poate a avut dreptate ca nu esti virgina dar asta nu e neapara din cauza ca ai mai facut cu cineva ci daca esti sportiva faci sfoara si de astea e ceva normal. corpul la persoane sportive e mai diferit funda? puppy dog eyes