| GeorgianaDragus a întrebat:

Buna TPU.
Acum doi ani ma cunoscut un baiat foarte foarte de treaba si de atunci vorbeam mereu cu el.Si anul asta am venit si eu la liceu. El de 2 ani ma place, nu a mai fost cu nimeni niciodata. Si un prieten ma incurajat sa fiu cu el poate iese ceva frumos..Si eu am ajuns la concluzia asta dar... nu stiu... el ma iubeste si se poarta foarte frumos ..doar ca nu sunt fericita. Credeam ca va fi ceva frumos dar se pare ca nu e sa fie. Ce sa facsad Nu vreau sa-l ranesc.

Răspuns Câştigător
| EaEmma a răspuns:

Cel mai bine vb cu el si spune-i adevarul, decat sa il lasi sa isi faca iluzii, mai bine vb deschis cu el si spune-i ce nu esti fericita, ca lipseste ceva....Succes

2 răspunsuri:
| Roxx123 a răspuns:

Pai...avand in vedere ca e primul..eu zic ca ar trebui sa ii dai o sansa sa vezi cum merge, daca chiar simti cv cat de putin pentru el incearca ...asta e parerea mea:*

| superstar1998 a răspuns:

Pana la urma asta trebuie sa fie decizia ta... Daca tu crezi ca il cunosti suficient de bine cat sa fi sigura ca nu poti fi fericita cu el atunci poti sa incerci sa ramaneti prieteni buni, sa ii explici daca te va intreba vreodata daca vrei sa fi cu el. Daca te hotarasti ca nu il cunosti destul de bine, atunci poti sa ii acorzi o sansa, dar sa il avertizezi ca nu esti foarte fericita cu asta, dar nu direct...
Sper ca te-am ajutat happy