Scurt si la obiect, fara alte chestiiaca tii mai mult la fata decat la distractie, stai cu ea si mergi cu ea. Daca nu, distreaza-te fara ea.Nu uita, banchete/petreceri si alte chestii vor mai fii, dar ea(sau alta ca ea) va mai fi?
In general, e infinit mai bine sa mergi la banchet cu o fata, decat singur. Singuri se duc doar ratatii care nu au reusit sa convinga o fata sa mearga cu ei. Ce intelegi tu prin "eu vreau sa merg singur ca sa ma distrez"? Din punctul meu de vedere distractie e doar atunci cand e o fata implicata in ecuatie, altfel e doar golaneala intre baieti, majoritatea frustrati (in secret) ca au venit singuri. Mi te si imaginez singur, stingher, cu vreun pahar de sampanie in mana ca sa-ti tina companie, rezemat de vreun stalp al salii respective, uitandu-te cu regret la fata asta cum danseaza (si eventual se saruta) cu altul, care a considerat ca merita sa mearga cu ea acolo. Sau poate nu iti mai place fata asta si de-aia nu vrei sa mergi cu ea.
Chiar si daca veti intra in licee diferite, merita o seara unica cu o fata care iti place.
Ce distractie vei avea daca mergi singur, iti vei musca degetele ca toti danseaza cu partnerele si tu stai si te uiti la ei, asa-i?
Ce alta distractie va mai fii in afara de dans la banchet?
Alcool ocirum nu s eva servii ca sunteti minori, deci, statul si uitatul la cuplurile care danseaza ori rad vesele.Asta vrei?
Nu te poți distra daca nu e o fata implicata.Si pentru ca sa nu îți pierzi seara cautind o fata cu care sa flirtezi mai bine du-te cu ea la acel banchet. Poate nu vei sta ca un ratat sau singur dar eventual nu o sa fi mulțumit pe tine. Daca vei putea merge cu acea fata te vei concentra in a duce relație mai departe decat sa încerci sa agăți alta.
Mutubal întreabă: