Daca erai indragostita de spaniol, trebuia sa inchei relatia curenta. Simplu. Consider ca nu ai actionat corespunzator si ca il folosesti pe spaniol ca rezerva. Nasol...
Greseala mare sa cauti o relatie la locul de munca. In fine, asta e alt subiect.
Revenind, cat timp ai stat efectiv cu primul partener sub acelasi acoperis?
Aproximativ 2 ani de zile
Ca sa intelegi de la inceput ceva. Viata in doi poate fi grea si in UK si oriunde pe pamantul asta. Ideea e ca un cuplu sa traga intr-o singura directie amandoi. Asta presupune COMUNICARE, INTELEGERE SI RESPECT. Din cate am citit eu din cele scrise de tine nu prea a fost asta intre voi.
Daca imi permiti un sfat...trece ambele relatii la experiente si cauta-ti o alta relatie.
Stabileste niste principii pe care sa le urmezi in viitor...incearca sa aplici tot ce e bun invatat pana acum.
Sincer îmi pare rău prin ce ai trecut, părerea mea este dacă un bărbat câștigă bine femeia lui să fie în al9lea cer, doar după voința ei să lucreze, însă românii sunt mereu axați pe banii, iar chesti cu băiatul spaniol, pare să fie o greșeală din partea lui ca bărbat. Dacă ai respect respingi frumusețea ce te înconjoară, dar oamenii din orice nație ar face parte, profită urât cu nepăsare. Un om educat niciodată nu își va insela partenerul/ partenera până când nu încheie o relație. Îți propun să te fixezi pe educația ta personală, și să începi studii noi, o facultate, orice, un om educat ia decizi corecte! Mama este sufletul și inima noastră, ascultă de ea cât timp trăiește, doar sfaturi bune primim! Dacă ea nu era nici tu nu ai fi fost așa cum esti azi, frumoasă, curată, educată să vorbești frumos. Etc.
Mario1996 întreabă: