| BBBBBgs a întrebat:

Buna TPU.

Acum doua zile un prieten a inceput sa ma atinga pe picior si am avut o erectie. Ziua urmatoare m-a atins la penis "din greseala" dar eu stiu ca a fost intentionat.Toate astea m-au facut sa ma intreb daca as putea fi homosexual.Intrebarea e:Este gay daca el m-a atins pe picior si la penis si mie mi-a placut?

Multumesc si noroc

Răspuns Câştigător
| Necunoscut112 a răspuns:

Ar trebui să nu îi mai permiţi asta. Bănuiesc că nu vrei să îţi distrugi viaţa, nu? Dacă o să îi mai permiti sa te atingă, în curând o să ajungeţi să faceti sex, ca tânăr fiind, eşti obserdat de *utut. Şi după asta o să fii atât de confuz încât o să faci mereu asta, crezând, poate eronat, că eşti gay. Iar viaţa gay-ilor nu e deloc uşoară. O să te dispreţuiască toată lumea, in special familia. Aşa că nu te mai juca. În locul tău îi trãgeam un mare pumn tipului carr te agresează sexual.

| N0H4CK a răspuns (pentru Necunoscut112):

Si eu m-am intrebat de multe ori daca sunt gay. Ei bine, nu sunt. Poate esti doar o fire mai emotiva si nu stii cum sa reactionezi, poate nu-ti permiti sa-i reprosezi, crezand ca devii agresiv. Sau poate el e cel gay si totodata si mai autoritar si te lasi docil in fata lui. Nu te grabi cu concluziile, inca esti mic.

7 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Ești probabil (ca mulți alții de altfel) bisexual.

| minrest a răspuns:

Se mai intampla, normal nu ar trebui sa aiba nici o importanta, dar unii se cred obligati sa vada daca nu cumva sunt gay, si din astia o parte gay raman.

| minrest a răspuns:

Posibil si ocazia unei ejaculari facile cu prietenul tau sa te influenteze. Fetele, chiar si cele foarte usoare, trebuiesc cucerite; pe cand multi gay fac ei orice e necesar.

| HazelEyes77 a răspuns:

Daca ti au provocat placere gesturile prietenului e posibil sa fii bisexual si sa nu fii stiut pana acum. Probabil ca si el e atras de baieti de te a atins in modul asta intim. N ai de unde sa stii cu siguranta pana nu incerci.

| DenisaDeni11 a răspuns:

Buna.
Exista posibilitatea de a fi.
Ar trebui sa faci diferenta intre atingerea unei femei si cea a unui barbat. Daca la cea a unei femei nu ai nici un fel de reactie pozitiva, sau chiar ai una nevatiga, atunci s-ar putea sa fi gasit raspunsul.
Sau este posibil ca ce ti s-a intamplat cu prietenul tau sa fie ceva involuntar si de ne luat in seama.
Va trebui sa cauti raspunsuri mai amanuntite.
Succes

| PopaCristian a răspuns:

Da te simti atras de fete dar gestu lcolegului ti-a placut si te-a facut curios, probabil esti bisexual. Multi barbati sunt bisexuali si eu sunt si nu e nimic anormal in asta.