Ar trebui să nu îi mai permiţi asta. Bănuiesc că nu vrei să îţi distrugi viaţa, nu? Dacă o să îi mai permiti sa te atingă, în curând o să ajungeţi să faceti sex, ca tânăr fiind, eşti obserdat de *utut. Şi după asta o să fii atât de confuz încât o să faci mereu asta, crezând, poate eronat, că eşti gay. Iar viaţa gay-ilor nu e deloc uşoară. O să te dispreţuiască toată lumea, in special familia. Aşa că nu te mai juca. În locul tău îi trãgeam un mare pumn tipului carr te agresează sexual.
Si eu m-am intrebat de multe ori daca sunt gay. Ei bine, nu sunt. Poate esti doar o fire mai emotiva si nu stii cum sa reactionezi, poate nu-ti permiti sa-i reprosezi, crezand ca devii agresiv. Sau poate el e cel gay si totodata si mai autoritar si te lasi docil in fata lui. Nu te grabi cu concluziile, inca esti mic.
Se mai intampla, normal nu ar trebui sa aiba nici o importanta, dar unii se cred obligati sa vada daca nu cumva sunt gay, si din astia o parte gay raman.
Posibil si ocazia unei ejaculari facile cu prietenul tau sa te influenteze. Fetele, chiar si cele foarte usoare, trebuiesc cucerite; pe cand multi gay fac ei orice e necesar.
Daca ti au provocat placere gesturile prietenului e posibil sa fii bisexual si sa nu fii stiut pana acum. Probabil ca si el e atras de baieti de te a atins in modul asta intim. N ai de unde sa stii cu siguranta pana nu incerci.
Buna.
Exista posibilitatea de a fi.
Ar trebui sa faci diferenta intre atingerea unei femei si cea a unui barbat. Daca la cea a unei femei nu ai nici un fel de reactie pozitiva, sau chiar ai una nevatiga, atunci s-ar putea sa fi gasit raspunsul.
Sau este posibil ca ce ti s-a intamplat cu prietenul tau sa fie ceva involuntar si de ne luat in seama.
Va trebui sa cauti raspunsuri mai amanuntite.
Succes
Da te simti atras de fete dar gestu lcolegului ti-a placut si te-a facut curios, probabil esti bisexual. Multi barbati sunt bisexuali si eu sunt si nu e nimic anormal in asta.