| crStyle a întrebat:

Buna TPU` ~! Acum, fata cu care sunt si cu care v-am povestit, vrea sa dezvaluim la toata clasa ca noi suntem impreuna, nu sunt sigur de reactia tovarasilor, oricum vorbit cu cel mai bun prieten al meu, si mi-a zis ca de ce sa se bage ei in relatia noastra, a zis ca el nu are nimic impotriva, da sa nu se schimbe nimic intre noi tovarasi, adica sa nu stau mai mult timp cu ea si pe ei sa-i las deoparte, l-a inceput cand le-am zis ca vreau sa fiu cu ea nu prea au reactionat bine si acum nu stiu ce sa fac, sunt derutat, ma gandesc nu mai la ea (: astazi o sa vorbesc cu ea si daca e le dam vestea prieteniilor mei happy dau fundita love struck va multumesc pentru raspunsuri :d

Răspuns Câştigător
| BuBuLiNNa00 a răspuns:

Hey! Eu vreau sa iti zic doar atat:Nu conteaza parerea prietenilor, poate putin, contezi doar TU si EA. Daca nu o sa stai si cu prietenii numai tu vei avea de suferit.Te gandesti cum vei avea de suferit asculta:1)Daca nu vei sta si cu prietenii, ii vei pierde si vei iesi din grupul lor de prieteni.2)Daca vei sta doar cu ea la un moment-dat va avea senzatia ca se sufoca.Id meu este yuanna. yonutza, daca vrei sa vb mai in detaliu.Succes! Ma bucur ca am fost de ajutor! FUNDAA?love struck

2 răspunsuri:
| antiavortoni a răspuns:

Mda complicat, ori treci la laba si ramai cu prietenii ori tot laba da te tine ea de mana

| MenstruatieMobila a răspuns:

Am ramas impresionat, e o dilema foarte mare. sau varianta 3 ramai la laba.