Si tu te.ai indragostit in 4 saptamani? ) cati ani ai? Nu stiu, dar cred ca tu confunzi iubirea cu placutul. Incearca sa vorbesti cu fostul iubit, daca el mai vrea ...ai putea sa te impaci cu el. Cu toate ca te-as sfatui sa mai cresti si apoi sa-ti faci o relatie.
La asta se rezuma tot, la frumusete
doamne chiar nu mai exista nicio fata cu minte in cap. Sunt numai pitipoance proaste in ziua de azi
1. Sa scrii cat mai corect!
2. Cati ani ai?
3. Sa iti ceri iertare ii cel mai bun lucru de facut si sa fii foarte sincera cu el, dar daca as fi in locul lui nu as accepta nici mort sa ma impac cu tine, fara suparare!
Scuze ca iti zic dar in locu baiatului de care te-ai despartit eu nici daca ti-ai recunoaste greseala nu m-as impaca cu tine adica ce e baiatu ala un obiect il folosesti cand vrei tu? decat printr-o minune poate te iarta, poate daca inca te iubeste(dupa parerea mea n-ai merita).Si cred ca baiatul dragut pentru care ti-ai parasit prietenul, te-a parasit si el pentru o fata mai draguta cel putin asa meritai. Scuze ca ti-o zic asa verde in fata dar asta e adevarul si stiu ca doare. Data viitoare cand esti cu un baiat si vezi altu mai dragut gandeste-te de doua ori.
Pfff, ce ma enerveaza intrebarile de genu: "ce sa fac sa ma ierte?", "ce sa fac sa ma placa", "de unde pot sa stiu daca ma place?".voi chiar nu stiti si nu puteti sa va descurcati in viata asta? intrebari de doi lei...merit funda?:p
Vorbeste cu el si explica-i.dar nu crezi ca esti cam mica pentru a avea o relatie.app cati ani ai?
Asa sunt toate fetele cum vad altu mai buil il lasa pee celalalt si il ia pe ala care pare mai bun, scuze ca tio zis ca nici eu nu sunt perfect, eu chiar am patit asta si stiu cat de mult doare insa dupa s-a intors la mine si sia cerut scuze chiar daca nu merita am iertato si mia demonstrat ca ma iubeste cu adevarat