Eu cunosc o femeie care a ramas insarcinata si a avut ciclu` regulat 5 luni de zile.asa ca ia un test de sarcina ca sa fii sigura.fiecare femeie difera.
Of doamne,ca sa nu.ti faci atitea griji de ce naiba nu va protejati? daca ti-a venit ciclul nu cred,poate doar stai tu cu gandul asta si de-aia oricum, bafta si sper sa nu ai nimic, pe viitor cumpara`i caciulita:*
Stai linistita e doar gandul ca ai fi insarcinata si te face sa ai aceste stari. totusi cred ca nu esti, atata timp ca ti-a a venit dar oricum cand ti se termina fa-ti untest doar asa de precautie sa dormi linistita
...Anyway,folositi dr*cului protectie,copii! Nu vedeti cata S.I.D.A.,cat siphilis exista in lumea asta? Pe langa riscul de a ramane insarcinata, mai exista si riscul bolilor venerice de care scapi cu greu. Fa-ti un test de sarcina, ca sa fii sigura. Noroc.
Pai, din simptomele pe care le-ai spus tu, cam da!
Oricum, nu te speria, ca sa fi sigura, du-te la farmacie si cumpara-ti un test de sarcina.
Draga mea daca nu ai avut nici prezervativ s-ar putea sa fi ramas insarcinata :-s
Iti sugerez sa faci un test de sarcina... Poate ai norocul de a nu fi insarcinata, Data viitoare protejati`vaa, daca nu vrei sa ramai