Motive pot fi multe (dereglari hormonale, infectii, raceli etc) si daca in mod normal are ciclul regulat eu cred ca ar cam fi timpul sa mearga la un control medical. De sansele ca sa ramana insarcinata nu stiu ce sa iti zic... depinde cand a avut loc ovulatia( lucru pe care nu prea ai de unde sa il sti din moment ce ii intarzie atat de mult)
Nu ai de unde sa stii, dar poti sa mergi cu ea la o farmacie sa isi cumpere un test de sarcina. Nu sunt foarte scumpe si sa-l faca si asa scapati de indoieli
Daca e insarcinata nu are cum sa aiba greturi in prima luna deci cel mai probabil toate starie ce le descri tu sunt tocmai pentru ca trebuie sa ii vina ciclul. Cel mai bine e sa ii cumperi tu sau sa isi cumpere ea un test de sarcina de la farmacie si asa vei sti sigur
Hmm acum dupa 10-11 zile de intarziere...inca nu i-a venit ..am facut 2 teste ambele negativa si inca o intrebare ce sanse sunt sa ramana insarcinata daca contactul neprotejat a avut loc in a 10a zi de intarziere? si din ce motive poate intarzia mai mult de 10 zile?
Motive pot fi multe (dereglari hormonale, infectii, raceli etc) si daca in mod normal are ciclul regulat eu cred ca ar cam fi timpul sa mearga la un control medical. De sansele ca sa ramana insarcinata nu stiu ce sa iti zic... depinde cand a avut loc ovulatia( lucru pe care nu prea ai de unde sa il sti din moment ce ii intarzie atat de mult)