| iriiinaaa a întrebat:

acum o luna mi-am inceput viata sexuala cu prietenul meu. suntem impreuna de 7 luni el in varsta de 19 ani si eu 16 happy de o luna km odata la o saptamana ne iubim si de la un timp incoace il tot intreb sigur nu a ejaculat inauntru sigur nu s-a intamplat nimic? si el zice ca nu sa stau linistita cu luam un test de sarcina si ma conving.straight face mentionez cu am facut fara prezervativ iar dupa fiecare ejaculare afara sa sters foarte bine. Am eu o teama simt eu cu e ceva in neregula. voi ce ziceti?:-s multumesc :* fundita pentru cel mai bun raspuns >big grin

12 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

La fiecare contact sexual fara prezervativ, daca este absolut sigur ca a ejaculat afara, ramane un risc de sarcina cuprins intre 4 si 27%, in functie de perioada ciclului menstrual in care te gasesti tu. Acesta se datoreaza lichidului preseminal, care contine sute de mii de spermatozoizi si care se secreta obligatoriu din momentul aparitiei erectiei si pe toata perioada de existenta a ei. De asemenea, dupa o ejaculare, spermatozoizii raman pe uretra si pe penis pana la prima spalare amanuntita insotita de urinare (stersul bine este egal cu zero)>
Sunt convinsa ca partenerul tau isi doreste de fapt un copil cu tine, fiindca metoda aplicata de voi este pentru un cuplu stabil, in viata caruia un copil n-ar fi tragedie. Ma indoiesc ca un barbat de 18 ani ar fi atat de inconstient sa foloseasca o metoda cu atatea riscuri daca nu este pregatit si chiar dornic de un bebelus.
Test de sarcina nu poti afce oricand, ci doar la minim 7 zile de intarziere a menstrei sau la minim 21 de zile de la ultimul contact sexual neprotejat.

| SweetCandy a răspuns:

Pentru linistea ta ia un test de sarcina, nu te poti baza 100% pe cuvintele lui pentru ca lichidul preejucalator contine spermatozoizi, ceea ce poate duce la o sarcina nedorita.
Ar fi bine sa va protejati!

Răspuns utilizator avertizat
| amoremioX a răspuns:

Ce anume simti? ai ceva smptome?

| Byankaa66 a răspuns:

Si totusi nu inteleg de ce naiba nu folositi voi un prezervativ, ca de iubit va place sa va iubiti da de crescut un copil nici nu intra in discutie. E adevarat ca sunt mai scumpe prezervativele mai ales daca folosesti durex dar da`o in colo de treaba ca cred ca mai bine dai 10 lei pe un pachet decat cateva mil pentru un avort sau sa stai si sa cresti un copil la o varsta atat de frageda. Si daca nu vreti prezervative spune`i domnisorului, ca doar si el participa la " actiune " sa-ti dea bani si sa mergi la ginecolog sa-ti dea niste anticonceptionale, sau pui si uh jumatate din bani ca sincer metoda pe care o folositi voi este destul de periculoasa.

| bianca a răspuns:

Nu poti sa faci sex fara prezervativ!

chiar daca nu a ejaculat este acel lichid preejaculator.

fa-ti un test de sarcina si de acum in colo folositi prezervativ

apropo. iubiti-va mult!

| p1nk a răspuns:

Daca el zice ca nu asa o fi. poti sa-ti faci griji in momentul cand nu-ti vine "Mosu", daca-ti vine n-ai de ce sa te temi.nu trebuie sa te sperii, in cazul in care chiar vrei sa fii sigura foloseste un prezervativ.

| ELena_1470 a răspuns:

Draga, cat timp ti-a venit menstruatia nu ai de ce sa te temi.:*. totul este in regulaa, nu esti insarcinata.:* daca nu ti-a venit ar fi cazul sa faci un test de sarcina.:*... In orice caz data viitoare fa`o protejat.:X Baftaaaa si ai grija de tine :X:* Fundabatting eyelashes?

Răspuns utilizator avertizat
| Ics a răspuns:

Eu Zic Data viitoare Daca ai scapat de teama de a nu fi insarcinata, Cand Va Mai "iubiti" Sa Folositi Prezervativ laughing!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista Durex pe toate drumurile. Costa 8ron. E chiar asa scump?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am avut menstruatia pe 12 decembrie trebuia sa-mi vina pe 10 ianuarie mi-a venit pe 6ianuarie de ce?
va rog spuneti ce se intimpla am ciclu neregulat va multumesc imi doresc un copil ffmult de 11 ani nu am ramas