| Maria1455 a întrebat:

Acum o lună sau două eu împreună cu prietenul meu am încercat să facem sex. Penisul lui nu m-a penetrat până la capăt,a purtat prezervativ si el susține ca nu și-a dat drumul. Atunci încă nu îmi trecuse menstruația iar luna trecuta mi-a întârziat si mi-a venit abia luna asta. Simnt și văd că m-am îngrășat la burtă, sau poate sunt eu paranoică dar se poate vorbi de o sarcină?

Răspuns Câştigător
| Mihailescuioana29 a răspuns:

Te-ai speriat foarte tare si acum orice amanunt caruia nu ii dadeai importanta pana acum, ti se pare ceva de speriat. Stai linistita, nu ai cum sa fii insarcinata. Te inteleg perfect, stiu ca asa se intampla, te sperii si dupa aceea totate lucrurile le vezi exagerate, dar te asigur ca nu ai motiv de ingrijorare.

8 răspunsuri:
| Mussette a răspuns:

Nu esti. Poate ai mancat mai mult. Fa un test de sarcina si te linistesti.

| ShadoWCrist a răspuns:

Nu cred.Cred ca esti paranoica, cum ai spus si tu...winking

| MisteryShadow a răspuns:

Eu zic că ești paranoică. Fă un test de sarcină ca să scapi de gândul ăsta. Însă țin să te felicit. laughing Printre puținele (de pe TPU cel puțin) care spun că s-au protejat. Oricum, baftă.winking

| neutrino a răspuns:

Te-ai ingrasat, ia si fa putina miscare.

| wolder a răspuns:

Esti paranoica
daca nu te-a penetrat sunt sanse 0 si daca te-a penetrat cu prezervativ tot sanse 0 si daca si-a dat drumu in prezervativ tot sanse 0
daca isi dadea drumul in tine atunci erau sanse, dar daca nu s-a intamplat nu e posibil sa fi gravida

| vocea a răspuns:

Stai linistita cipi, nu esti insarcinata, mai ales daca nu si-a dat drumul si a avit prezervativ, deci sati calma si bucurate de placerea in sine sau de amintire succes

| MiyakoSaki a răspuns:

Te-ai speriat, atata tot

| tzuticamiley a răspuns:

Buna!
am zis-o si o s-o repet, iti doresti sa ramai insarcinata? e normal sa fi asa ca " vai m-am ingrasat, vai vai ". nu iti dau mai mult de 16 ani!