| Jacksy a întrebat:

Acum o saptamana am cunoscut un băiat, pe care nu-l suportam acum ceva timp. a fost un fel de dragoste la a doua vedere laughing) si prima oara, l-am lasat acolo singur (la ping-pong) pentru ca nu-mi păsa. Cand am ajuns acasa, mi-a parut rau, a inceput sa mi se faca dor de el.
Nu vroiam sa cred ca imi place de el, dar trebuia sa ma obisnuiesc cu adevarul. Sambata asta, am mers la varamea, pentru ca sta in cartier cu ea (15 minute de mers cu masina din cartierul meu in cartierul lui), si m-a chemat afara. Am mers la suc cu el, vară-mea si un verisor. si am ras si ne-am distrat si bla bla, si vara-mea a vrut sa plece si s-a dus cu Alex (verisor). Si eu am ramas acolo cu el... si m-a luat in brate si mi-a zis : vaaai, ce dulce ii ea ca sta aici cu mine, nu a vrut sa mearga acasa."
Si alte chestii, nu m-a sarutat, nici n-a incercat. Credeti ca nu ma place? :-s de cand l-am vazut, nu-mi pot lua gandul de la el. nu stiu ce sa fac, help puppy dog eyes niste sfaturi. Multumesc multttt!

6 răspunsuri:
| LoveU002 a răspuns:

Daca nu te-a sarutat, nu inseamna ca nu te place. Poate e prea timid sa fac el primul pas si vrea sa te cunoasca mai bine. Mai vorbiti, cunoasteti-va mai bine si totul va merge de la sine. Sper ca ti-am fost de ajutor :*!

| BlackheartQueen a răspuns:

Nu neaparat. Daca nu te-a sarutat nu inseamna ca nu te place. Incearca sa vezi cum se comporta de acum inainte. Poate mai petreceti timp impreuna si, cine stie.

| neutrino a răspuns:

Te place la nebunie, dar e cavaler. Sa nu te mire daca-ti va spune in curand ca te iubeste!

| Nextone a răspuns:

Stii vorba aia...cine se tachineaza...hee hee Eu cred ca te place, acum nu ramane altceva de facut decat sa vezi cum decurg lucrurile. Daca si el mai face pasi pentru a se apropia de tine si daca si tu vrei asta.Bafta!

| Azµre a răspuns:

Mai ieși cu el afară și vezi ce reacții are.

| Gdeni a răspuns:

Clar e timid, sau a vrut doar o imbratisare mai lunga de la tine