Bună.
Vaccinul antirabic se face în 24-72 de ore, nu după 7 zile și nu sunt probleme medicale!
Pa, pa.
Daca ai dat cu spirt nu ar trebui sa iti mai faci griji deoarece spirtul dezinfecteaza si daca ti s-a vindecat rana e totul ok dar pentru siguranță totusi ar trebui sa mergi la medic pentru liniștea ta sufleteasca.
Buna! Cel mai bine ar fi sa te duci totusi la doctor, asa scapi de orice urma de griji sau altele.Nu stii daca pisicuta respectiva era sanatoasa.
Pai e pisicuta mea din curte.e cuminte si inca mai e alaptata.nu cred ca poate fi turbata.e destul de blanda
Atunci daca spui ca e a ta si nu prezinta nici o forma de turbare nu cred ca ar mai fi cazul.Pe viitor, sa ai mai multa grija.
Si pe mine m-a muscat cainele stai linistita am fost intepat si de un ac ruginit si n-am patit nimic daca din joaca tea zgariat stai linistita daca te musca cateodata cu intentie si cateodata cu joaca ai grija data vitoare (:
Avand in vedera ca rana nu s-a infectat si ca acum aproape a disparut cred ca nu am motive de ingrijorare.rana e la mana si cum am spus e o mica zgarietura
Cum ti-am spus stai fara griji