Mai dai putin timp, cunoaste-l mai bine, daca va grabiti nu va iesi bine mai ales ca s-a despartit recent.
daca nu puteti ramane prieteni foarte buni
Dupa parerea mea, eu nu as crede ca se foloseste de tine. poate ca el te place, dar totusi are nevoie de putin timp dupa ce s-a despartit de fosta lui iubita.mai are nevoie de ceva timp dupa despartire, asa ca mai lasa-l un pic sa-si revina. apoi mai vorbeste cu el si vezi daca e pregatit pentru o noua relatie.trebuie sa-l iei mai incet acum, fiind in suferinta.mult noroc!
Te place, dar ii este teama de o noua relatie din cauza ca a trecut prea putin timp de cand a incheiat-o pe cea precedenta. Eu zic sa nu renunti la el. Bafta!
Hey,fii calma, nu te stresa, nu cred ca se foloseste de tine. daca avea in gind sa se foloseasca de tine, era sa iti arate k ii este totuna, asta te atragea mai tare si te facea sa umbli dupa el! Insa el e sincer cu tine! Cred ca doar trebuie sa astepti! Timpul le va arata pe toate! Succes!
Tocmai, nu se foloseste de tine! Este clar, din momentul in care a spus : Imi trebuie putin timp ca sa uit! Altfel, te-ar fi luat din prima. Vrea doar sa stie daca este pregatit pentru o noua relatie . Incearca sa ii dai putin spatiu, nu ii va face rau. . Dupa un anumit timp, poate chiar se va lega ceva intre voi. Si, tine minte : Niciodata sa nu fi pesimista! O sa iti aduca numai rau . Sper sa iti fie de folos sfatul meu .