| blackheart26 a întrebat:

Bună TPU! Acum o săptămână m-am despărțit de iubita mea pe care o iubesc din tot sufletul meu. Motivul despărțirii? Am mințit-o cu o chestie destul de gravă din cauza neîncrederii de sine. I-am recunoscut cine sunt cu adevărat și s-a supărat foarte tare pe mine, a aruncat cu noroi în mine și a zis ca am mințit-o și ca numai crede nimic din ce am zis sau făcut, acum 2 zile ne-am întâlnit ca sa clarificam totul, i-am dat un cadou și am compus 3 poezii pentru ea, când le-a citit am văzut ca avea lacrimi în ochi și a zis ca este de la vânt deși îmi zisese ca am scris foarte frumos, am fost 2 luni împreuna, ne-am înțeles foarte bine și simteam ca e sufletul meu pereche, era liniștea după furtuna și as da orice sa dau timpul înapoi, îmi este foarte dor de ea și i-am zis și ei asta, m-a lăsat sa o îmbrățișez și ne-am strâns tare, iar la plecare m-a îmbrățișat și a zis "ai grija de tine", numai vrea nimic cu mine deoarece am mințit-o, și îmi asum toată greșeala, a zis ca mă iartă dar o sa-i fie greu sa accepte, și a zis sa numai fac, as vrea sa-i acord timp, sa o las sa își potolească rana, îmi este foarte dor de ea și de ce am trăit, am ajuns la capătul puterilor. Ce sa fac? Vreau un sfat fără jigniri! Mulțumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuia sa o minți, trebuia sa ii arăți cu adevărat cine ești de la începutul relației, îmi imaginez cât de denigrata se simte ca ai mințit o, acordai timp sa se liniștească si sa isi adune gândurile si poate o sa se rezolve totul.

| steamrogue77 a răspuns (pentru anonim_4396):

laughing Degeaba spui asta cu ce trebuia, faptul e consumat.

| blackheart26 explică (pentru anonim_4396):

Mulțumesc!

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| shookdazed a răspuns:

Mare chestie ai mintit...
Altii mint de rup apele si traiesc bine mersi, data viitoare daca tot minti incearca sa mentii totul bine, tu crezi ca ea nu te-a mintit?
Sa fim seriosi, si minciuna tot vorba e...

| steamrogue77 a răspuns:

Au trecut doar 2 luni, sunt oameni care se despart si dupa 20 de ani, nu e mare vrajeala.