| valeaciorii a întrebat:

acum pe 25 fac doua luni ci iubita mea o iubesc la nebunie ce idee imi dati pentru un cadou

Răspuns Câştigător
| Azµre a răspuns:

Ceva simbolic, pun pariu că n-ai mai mult de 16 ani... O floare și o felicitare, atât nu mai mult și câteva vorbe frumoase.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma fratili'meu, de ce e nevoie sa faci cadou cand este destul sa stie ca o iubesti, in loc sa dai banii pe parfumuti si cine stie ce dracovenii scoate fata in parc la o plimbare cu barca undeva la aer curat

| Azµre a răspuns (pentru anonim_4396):

rolling on the floor Înveți copilul prostii!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Azµre):

Chiar asa e bai, ptiuuuuu ce mi-am uitat regula rolling on the floor

| AlexaChristiana2000 a răspuns:

Ceva simbolic, ceva din inima.

| Mihai118 a răspuns:

Salut! Stiu in ce situatie esti, asa am inceput si eu cu prietena mea, cadou cand am facut o luna, cand urma sa facem 2 luni cand ma gandeam ce sa ii iau, mi-am dat seama ca nu am cum sa ii fac cate un cadou diferit la fiecare luna care o facem impreuna, asa ca m-am hotarat, la fiecare luna impreuna ii cumpar cate un trandafir, si ea e foarte incantata! iar cand aniversam 1 an, atunci ii cumpar ceva mai special.
Daca te gandesti ca nu e suficient, eu sunt de parere ca si un trandafir e un cadou frumos atata timp cat e dat din inima, si cred ca si parerea prietenei mele e aceeasi, mai avem cateva zile si facem 1 an.
Cat despre cuvinte, acolo trebuie sa fi spontan si sa ii spui ce simti tu pentru ea.
Iubiti-va mult! Bafta!