| totEU_9066 a întrebat:

Buna TPU acum stiu ca am stresat pe multi cu itrebarea cum stii daca ii place la un bait de tine. Doar ca acum am o problema putin mai grava
Sa va povestesc Sunt cu un baiat adica mai bine zis barbat de 4 ani jumate, la inceput totul a fost ok stiti cum e sa fii IN LOVE si cum bine se zice dragostea e oarba crying. De ceva timp nu ne mai intelegem deloc, nu mai vb numai "ceau ce faci" mi-e foame fa-mi ceva de mancare" si cam atat este discutia noastra intr-o zii.Eu sunt mai mica ca el cu 12 ani iar in trecut ma batea de nenumarate ori eram tot timpul speriata si agitata parintii mei nu erau cu mine pentru ca erau in RO eu nu sunt in tara. Cu toate ca ma batea si vb urat cu mine eram dispusa sa ii accept tot si i-am acceptat. Pana intr-o zii cand ne-am certat pentru ca el m-a inselat si era normal sa il intreb de ce? iar el mi-a spus ca daca nu imi convine sa plec, asta si am vrut sa fac in urmatoarea saptamana am vrut sa vin in RO dar la insitentele lui si plansetele am cedat si am ramas l-am iertat si totul a fost bine un timp sadpe urma am inceput sa muncesc si eu si ne-am cam pierdut sa zic asa nu mai suntem apropiatii el este mereu preocupat de alceva decat de mine crying
Si cum am mentionat in intrebarile trecute am intalnit un baiat care e super de treaba si respectos cu mine parca ceva ma atrage la el doar ca nu sunt 100% ca si el ma place de aia pus intrebari pe TPU. Iar acum eu sunt putin confuza
pentru ca ori m-am obsedat de asta cu care sunt ori nu pot trece peste sad
Pentru ca sincer de ceva timp parca nimk nu ma mai misca in legatura cu el
Nu stiu de ce crying Si motivul pentru care am ales sa scriu a fost ca acum seara ne-am certat si m-a batut, dar ne-am certat dintr-o chestie nevinovata adica sa nu mai beau suc coca cola iar el m-a batut crying
dati-mi un sfat PLS :*ce sa fac sa-l las?

6 răspunsuri:
| IloveME a răspuns:

Dragutza,in primul rand nu t iubesti u decum sa t iubeasca altcineva! u crezi ca-i normal? nu esti animal sa dea ca boul in tine! in locul tau mi-as face bagajelul si as pleca la mama in Romania, dar fara ca el sa stie, ca nu cumva sa vina iar plangand si sa.l iert.lasa-l si p celalalt, nu s stie c urmareste pana la o adica! viata iti ofera multe surprize si iti vei gasi jumatatea cand t asteptzi mai tz! succes!

| ionut7782 a răspuns:

Stii noi putem spune multe dar tu stii cel mai bine ce este de facut.un copil.nu face prostia asta si asa nu mai ai sanse cu el o sa te lege de el tot restul vieti.eu zic sa il parasesti nu te merita. daca ai gasit baiatul asta e momentul sa vb serios cu el de ce va fi intre voi.in legatura cu bataia nu sunt de acord sa stai sa suferi mai ales ca muncesti si esti pe banul tau.starange un banut si dai un sut in fund imediat cum ai ocazia.in plus nu uita ca ti se duc cei mai frumosi ani ai tinereti.nu ii irosi traind in halul asta.succes.

| totEU_9066 explică:

Da asa am zis si eu inainte ca parintii mei sa vin aici unde sunt eu
si este foarte greu sa plec pentru ca nu am de munca acum si sunt si confuza sad

| totEU_9066 explică:

Nu nu avem copii
dar asta ma da peste cap pentru ca el vrea neaparat sa facem un copil
iar eu nu vreau nu ma simt in stare dupa cate me-a facut si ma tot gandesc ca daca e sa fac un copil cum va trai el :O ca mine
de aceia am apelat la situl asta de socializare pentru mai multe pareri :* multumesc tuturor pentru sfaturi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pleaca acum cat mai poti cat nu aveti copii? ai suporta sa ai o viata numai cu batai? auzi sa mai stai sa te mai si gandesti. fugiii cat vezi cu ochii. mai bine nu o sa-ti fie daca stai cu el, din contra.

| DejaVu_6949 a răspuns:

Buna vale. cunosc un caz asemanator ca al tau si crde'ma ca nu are un sf frumos. sti cum se procedeaza in astfel de relati la inceput te iubeste te respecta totul e ok. dupa ceva timp o sa inceapa sa te jigneasca dupa aia sa te baga si dupa aia sa fi pur si simplu o carpa pentru el si o femeie in patu lui. realitatea e cruda. dar trebui sa il lasi cat mai repede pentru ca. nu e demn de tine tu esti o fata buna. imi am dat seama dupa simplu fapt ca l-ai iertat dupa ce tea inselat. ..asa ca pune mana pe baiatu celalalta sau dau nu fugi in Romania. sauuuu... ia-l pe el in Romania din 2. una trebuie sa iasa tongue pup ai grija