Buna.daca iti place de tipul actual si el te place eu zic sa continuati,daca fostul nu a stiu sa te pretuiasca cand te-a avut, nu cred ca o va face acum, totul tine de tine, si de ce simti tu pentru fostul, dar actualul tine la tine, mult succes
Nu cred ca ar mai fi bine sa te împaci cu fostul tău prieten, pentru ca te-a avut odată și nu te-a prețuit, acum lasă-l sa sufere, cum ți-a făcut și el ție când erați împreună. Sper ca te-am ajutat, aceasta este părerea mea. :p
Daca ' il iubeai ' pe primul si merita sa te aiba nu te mai atragea al doilea vezi si tu cam ce simti pentru al doilea si compara ce simti pentru fostul daca nici asta nu poti atunci, stai cu baiatul nou si vezi ce ii poate pielea si daca nu e genul tau intoarcete la fostul spunandu-i ca ai realizat ca doar pe el il iubesti ..si numai pe el
Sa il dai in pla mea altceva nu merita daca el a fost bou si nu te-a pretuit cand te-a avut....asta e Lasa`l pe cel nou sa se bucure acum de tine. stii cum e vba aia "ce nu apreciaza unul, apreciaza altul de 2 ori mai mult"
liliana77any întreabă: