| Anonimmmm11 a întrebat:

Buna, TPU?
Acum un an am avut niste chisturi vaginale. Intre timp, mi-am pierdut virginitatea. In conditiile in care mama doreste sa mergem la un control, o să se vada ca nu mai sunt virgina?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

In cazul in care ai ajunge in situatia de a fi consultata de catre un medic ginecolog, acesta poate sa constate vizual doar starea reala, cea care priveste INTEGRITATEA ''pasaricii'' in ansamblul ei, adica sa constate doar daca HIMENUL mai este intact/intreg adica nelezat, sau daca este rupt/deteriorat fiind DEFLORAT. Dar trebuie sa stii, sa fii convinsa ca niciodata niciun medic care este responsabil (cu mintea intrega), NU se va pronunta in privinta virginitatii tale si de asemenea nici asupra modului in care s-a produs deflorarea. Medicul NU se va pronunta datorita faptului ca VIRGINITATEA femeii reprezinta un concept psihico-mental, adica reprezinta o notiune imateriala, intangibila si INVIZIBILA care EXISTA si este localizata in MINTEA fetei/femeii, nu la nivelul vaginului. Din acest motiv existenta sau lipsa starii de VIRGINITATE nu poate fi determinata de o alta persoana, fiindca un CONCEPT oricare ar fi acesta, NU poate fi vazut cu ochii si NU poate fi nici atins/pipait in mod real/fizic/material si ca atare rezulta ca nici nu poate fi ''pierduta'' : nici intentionat ori accidental. Rezulta ca niciodata nimeni in afara femeii in cauza, nu poate sa se pronunte in privinta virginitatii. Si mai mult de atat, din cauza deontologiei profesionale si a regulilor privind respectarea confidentialitatii rezultatului constatarii prin actului medical, medicul poate sa transmita parintelui din tot ceea ce a constatat doar rezultatele pe care pacienta le considera ca nu-i lezeaza intimitatea si isi da consimtamantul si acceptul ca pot fi cunoscute si de parinti. Multa sanatate!

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Bineinteles ca se poate constata ca esti deflorata.
Chisturile vaginale nu au absolut nici o importanta, in deflorarea ta (lipsa himenului).

| Andreeush a răspuns:

Ginecologul va vedea ca nu mai esti virgina, dar aici depinde de el daca ii va spune mamei tale sau nu. Sunt medici care respecta confidentialitatea medic-pacient dar daca mama ta il intreaba, medicul probabil ii va spune.
Asta e acum daca afla, nu prea vad ce ai putea face. Aici e vorba despre sanatatea ta, iar aceste chisturi vaginale trebuie tratate.

| ibaal a răspuns:

Daca mama ta il intreaba pe ginecolog laughing
da! Ai pus-o laughing
mai bine ii spui de acasa decat sa te bata acolobig grin
Nu stiu cati ani ai, dar, banuiesc ca esti micuta din moment ce mergi cu mama la ginecologie.winking

| Anonimmmm11 explică (pentru ibaal):

Daca nu intreaba, nu o sa-i spuna nu?

| ibaal a răspuns (pentru Anonimmmm11):

Nu ii spune!
Ca doar nu se trezeste si ala vorbindrolling on the floor
dar, daca maica-ta intreaba...

| GeneviveJ a răspuns:

La ginecolog se va vedea dar cred ca pe el nu il intereseaza asa de mult daca si cand ti-ai inceput tu viata sexuala. Daca mama ta e curioasa probabil il va intreba, el nu ar trebui sa ii spuna pentru ca e confidential dar fiind responsabila pentru tine probabil ii va spune. Asta e s-a intamplt nu ai ce face. In acelasi timp ai putea discuta si cu medicul si sa ii spui ca vrei ca discutia voastra sa ramana in cabinet si intre voi.

| Erenusk a răspuns:

Da normal ca o sa stie