Macar sunt ceva semne de trezire? Erectie matinala?
De multe ori problema e psihica. In cazul prezent cred ca nu poate pentru ca asa stie el ca nu poate, nu ca are o problema fizica.
E posibil sa fi dezamagit niste femei in tinerete si de acolo a ramas cu sechele. Nu vrea sa se faca de ras.
>>Dar dacă ar fi impotenta nu cred ca s-ar mai e cita.
Exact ce am spus mai sus.
In general are incredere in el?
Incearca sa-l exciti intr-un loc/moment total neasteptat. Nu in pat unde stie sigur ce urmeaza.
Semne sunt, dar nu destul de clare. Asa cred și eu ca e prea stresat pe subiectul asta, sau a avut dezamăgiri în trecut, iar acum nu vrea sa ma dezamăgească și pe mine. Da în general are încredere în el și e optimist, mie asa mi s-a arătat. Doar ca se focuseaza prea mult pe problemele legate de servici și mai mereu e ocupat și stresat cu asta. Și ma gândesc ca e unul dintre factori.
Suna bine ce spui.
Incearca si o iesire la o pensiune in weekend, un pahar de vin etc. ceva prin care sa-l scoti din starea de stress/job.
Si poate il iei pe ocolite sa iti spuna mai multe despre trecut...
Succes!
Asta încerc sa fac de ceva timp, doar acum și cu virusul asta e mult mai dificil. Speram sa treacă toate cu bine pentru toată lumea!
Barbatul respectiv sufera de boaala numita impotenta care in cazul si la varsta lui probabil este in forma finala, degenerativa.
IMPOTENTA Impotenta reprezinta o ''BOALA'' grava dar tratabila in cazul in care se actioneaza din timp. inca din faza incipienta, fiindca este de fapt o disfunctie sexuala provocata in principal de boli ale aparatului circulator sau de anumite boli ale inimii. Nu exista absolut nicio legatura intre impotenta, masturbare sau procesul de ejaculare precoce/rapida.
Impotenta reprezinta acea stare sau situatie a barbatului in care penisul nu mai poate fi adus in stare erectila, adica sa devina ''sculata'' sau uneori sa devina partial erect, insa fara a se putea mentine asa, incat efectuarea unui act sexual chiar si foarte scurt sa devina posibila.
'' Factori de risc care provoaca IMPOTENTA'' :
-1.) probleme care afecteaza starea vaselor de sânge (probleme vasculare, de circulatie) ceea ce împiedica sângele să patrunda si sa umple cei 2 corpii cavernosi ai penisului, sau ca sangele să rămână destul de mult timp ''presat'' pentru a menţine erecţia.
-2.) probleme ale nervilor (probleme neurologice) care împiedică semnalele de excitaţie să ajungă de la creier şi măduva spinării până la penis; tulburări nervoase cum ar fi boala Parkinson, boala Alzheimer, scleroza multiplă sau accidentul vascular cerebral pot interfera cu abilitatea/capacitatea bărbatului de a avea erecţie şi pot să scadă dorinţa sexuală; afecţiunile nervilor din cauza diabetului, complicaţii chirurgicale, leziuni ale măduvei spinării pot, de asemenea, să cauzeze probleme.
-3.) probleme clinice de structura a penisului sau ale ţesuturilor interne ale corpilor cavernosi si cel spongios, de asemenea pot împiedica erecţia.
-4.) factori hormonali, cum ar fi niveluri scăzute de testosteron.
-5.) efectele secundare ale medicamentelor (spre exemplu cele care se iau pentru hipertensiune sau pentru depresie) pot cauza probleme de erecţie; în unele cazuri, pot fi posibile schimbarea dozelor de medicamente sau folosirea altui medicament.
-6.) folosirea excesiva a tutunului, a alcoolului sau a drogurilor (ilegale) pot determina probleme de erecţie; prin oprirea sau reducerea folosirii substanţelor amintite, uneori se poate reduce severitatea problemelor de erecţie.
-7.) activităţile care restricţionează fluxul de sânge în penis pot determina probleme de erecţie. Unii medici au observat că bărbaţii care merg cu regularitate pe bicicletă pe distanţe mari au risc mai mare de a avea probleme de erecţie.
-8.) depresia (care are de asemenea şi o componentă fizică), anxietatea, stresul, doliul sau unele probleme psihico mintale in relaţiile actuale sau trecute pot reprezenta la fel factori de risc. Multa sanatate!
Mulțumesc frumos pentru răspunsul detaliat. Știu ca intervin mulți factori, dar tocmai de asta ma tem sa nu fie impotenta. Dar dacă ar fi impotenta nu cred ca s-ar mai e cita. Deci o rezolvare tot trebuie sa fie, zic eu. Numai bine, multa sănătate!
Mă tem că ori are probleme serioase, ori nu îl atragi suficient ca să se excite suficient cât să treacă la acțiune.
Ca să nu mai spun că un bărbat mai are și 10 degete, și o limbă, care ar trebui să funcționeze perfect până la adânci bătrâneți.
Atracție e, pentru ca se vede pe el ca nu mai poate și într-un fel e dezamăgit. Poate și asta e o cauza, ca vede ca numai nu reușește și e stresat. Dar totuși a trecut destul de mult timp, ma gândeam ca va fi ok dupa 2, 3 luni chiar dacă nu ia nici un tratament. Degetele șiimba funcționează foarte bine, dar ști și tu ca nu e tot una!
Asta contează? E diferența de 10 ani între noi, deci poți sa deduci singur vârstă mea
Blestemul lui tutankhamon, spune-i la ăla să folosească pompe cu vacuum. bathmate e buna pentru el, dar un urolog ar ajuta mai mult.
Îl chemăm pe batman și rezolvă problema dacă e blestem lu tutankhamon?
Am auzit și citit despre ele. Doar ca el ar trebui sa aibă intenția sa le ia. Nu prea as vrea sa ii zic, ști... Vrei sa iei cutare medicament ca s-ar putea sa funcționeze. În cazul în care nu ia nici un medicament își poate reveni singur, doar prin execitare?