Obisnuieste-te,n-o sa scapi de el niciodata...
Este lichid seminal,nu-l poti controla si apare la orice erectie(are rol de lubrifiere,in cazul unui contact sexual).
In momentul in care vei avea o viata sexuala activa si regulata,vei vedea ca se echilibreaza cumva cantitatea de lichid seminal pe care o elimini,dar pana atunci, va trebui sa o accepti si sa te obisnuiesti cu fenomenul, e absolut normal!
Scuza ma ca ti spun dar trebuia sa spui si daca esti inca virgin s au nu? Acum pe bune tu la cei 18 ani ai tai chiar nu sti ce i acel lichid alb ce ti curge din penis cind esti linga o fata si ...acum pe bune fara sa te jignesc dar am impresia si sunt ferm convins ca esti inca virgin nu i asa? Raspunde mi fara sa ti fie jena te rog frumos si scuza ma ca te jignesc dar cred ca alti baieti si chiar si fete cu varste mult mai mici decit tine ar stie ce i acel lichid bla bla canici nu mai pot continua ))Deci cu siguranta esti inca virgin asa ca vreau sa te avertizez ca atunci cind vei face dragoste si vei ajunge la un nivel extrem de excitant pentru tine iti va curge un lichid si mai mult si nu prea transparent sa nu te sperii acela se numeste nici nu stiu daca ti pot spune sa nu cumva sa fiu penibil ok (sperma) Noaptea in somn nu ai polutii nocturne?))
Deci nu vad nimic de ris? si dac am 18 sis inca virgin nu vad nimic rau in asta am pus aceste intrebari cu scopul de a primi niste raspunsuri decente de la oameni decenti. deci draga prietene daca esti mai expert in astea bravo tie. asta dă de inteles ca noaptea nu dormi dar citesti intrebari si raspunsuri de genu. Vezi sa nu ai polutii nocturne. (da prefer sa pun mina pe o carte in timp ce tu te exciti singurel in fata PC-ului) nu te jigni frate tot e bine...
Priete crede ma ca nu am vrut sa te jignesc si daca esti virgin nu i nici o problema mai trist este ca inca nu sti ce te framanta cu o chestie foarte minora! Iar daca spui ca citesti foarte des te sfatuiesc sa mai citesti si niste carti despre probleme de gen sexual ce zici? ok? Ce zici pui mana sa citesti si altfel de carti de gen sexual? Asa ca inainte sa mai pui mana pe o fata ai grija sa nu ti curga cine stie ce din tine si sa o sperii si pe ea monstru mic ce esti
De chestia asta nu poti scapa,e ceva natural si normal.Te exciti.
Cel transparent dinainte de ejaculare nu este sperma, se numeste lichid preejaculator sau seminal, este pentru lubrifiere si are un numar redus de spermatozoizi, poate contine sperma daca ai avut contact sexual in ultimele 2, 3zile...deoarece unii spermatozoizi raman in penis.
Asta este dovada faptului irevocabila ca ai testicule de obicei 2 si rareori 1 sau 3!
Ca sa le controlezi nu este greu pana un anumit punct in care exciti prea tare si iti vine,doar simti ce dracu gaseste acel moment si incearca sa te opresti din ce faci(saruti, o mangai, etc) sau sa te gandesti la altceva!(asa e la inceput iar in timp n o sa mai ai probleme)
Parerea mea este sa te duci la o doamna ginecolog ca ele sunt mai atente scoti "fruntasul" in fata si ii zici:doamna ce este cu acest lichid transparent bla bla bla" iar ea ca femeie finuta ce este te va lamuri cu siguranta.este cea mai sigura metoda de a afla ce este cu "ursuletul" tau.mult spor la fete
funda:X:X:X:X
Of sarcu` de tine. La 18 ani nu sti ce inseamna asta? , Vezi ai grija de "lichidul transparent " sa il pastezi...\:d/
Intr-un contact sexual nu trec bine 1/2minute si simt nevoia de a ejacula. Oare acesta este timpul normal? Eu cred ca NU...
Deci mai pe scurt am o ejaculare foarte rapida fapt ce ma deranjeaza.
Ce as putea face sa ma simt bine in actul sexual si cind simt eu nevoia atunci sa fie?