Stii cum face un caine cand ii rau, varsa si apoi "curata" ce a varsat?
Daca te intorci la fosta relatie dupa ce ai "varsat-o" asa, nu te astepta sa mai aiba acelasi gust.
Esti cam nehotarata, fato.Nu vreau sa te jignesc dar sa fiu in locul primului ti-as trage o bataie cu urzici peste organ.Sa te usture.Nu sa te manance.Ca acum.Sa te scarpini cu alu` unu si alu` altu`.
Multumesc de fundita. :*
succes si sa-mi dai mesaj sa ma informezi cum merge treaba. eventual daca vrei sa mai intrebi ceva, iti raspund. ^^ o seara faina :*
Depinde daca te poate ierta ca i-ai gresit.
grele decizii si grea situatie. off.
vorbeste cu el, intreaba-l daca mai vrea, incearca sa te ti dupa el o perioada arata-i ca iti pare rau.
daca nu vrea, asta e. te resemnezi.
Esti exemplul viu de femeie CURVA, adica ...si el exemplul de barbat prost! De ce l-ai mai inselat, sa stii ca el e convins ca daca l-ai inselat o data il vei mai insela si a doua oara, doar ca de data asta in secret(fara sa-si dea seama)!
De la ce te-ai luat?
?
Daca stii ca el este usor prostut, mai poti insista, dar, in acest caz, ca sa faci cu un asemenea baiat? Eu zic ca este vremea sa-l cauti pe al treilea baiat. Iti trebuie ceva nou.
Cred ca ar trebui sa iei o pauza, sa-ti pui ordine in ganduri, fiindca e clar ca nici tu nu stii ce-ti doresti.
Tu crezi ca in sufletul oamenilor se poate intra si iesi asa cum ai tu chef? De ce nu te pui in pielea lui? Cum te-ai simti? Crezi ca e cineva bucuros sa se simta ca o roata de rezerva? Te gandesti la el pentru ca nu esti sigura pe tine si ti se pare cea mai comoda alternativa a singuratatii.
Poate el a suferit mult dupa tine si acum are o retinere ca o sa faci din nou acelasi lucru.El a crezut probabil ca doar te-ai jucat cu el avand in vedere ca l-ai inselat si ai ramas cu amantul...nush ce sa zic dar mai bine ar fi sa gasesti al baiat si sa fi doar a lui nu si la altcineva...parera mea.Bafta
My dear, tu vrei și cu ștromeleagu'-n cur, și cu sufletu-n Rai. Acu' trage ponoasele, dacă te-a mâncat și te-ai scărpinat!