| Mary3368 a întrebat:

Acum un an mi-am inselat prietenul cu un alt baiat. L-am lasat pe cel inselat pentru celalat. Acum nu mai sunt nici cu celalalt pentru ca nu-mi mai place de el si imi sta gandul doar la primul sad Am mai incercat sa ma impac cu el, dar nu prea da sanse ca ar vrea. Nu stiu ce sa fac. Sa mai insist pana vrea sau sa renunt la el? sad

Răspuns Câştigător
| buzeduulci a răspuns:

Mai incearca. happy

18 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Stii cum face un caine cand ii rau, varsa si apoi "curata" ce a varsat?
Daca te intorci la fosta relatie dupa ce ai "varsat-o" asa, nu te astepta sa mai aiba acelasi gust.

| darrio2007 a răspuns:

Esti cam nehotarata, fato.Nu vreau sa te jignesc dar sa fiu in locul primului ti-as trage o bataie cu urzici peste organ.Sa te usture.Nu sa te manance.Ca acum.Sa te scarpini cu alu` unu si alu` altu`.

| buzeduulci a răspuns:

Multumesc de fundita. :*
succes si sa-mi dai mesaj sa ma informezi cum merge treaba. eventual daca vrei sa mai intrebi ceva, iti raspund. ^^ o seara faina :*

| Mary3368 explică (pentru buzeduulci):

Multumesc :* Apreciez!

| shadow72 a răspuns:

Daca are catusi de putin respect de sine nu o sa te primeasca inapoi

| Awesom a răspuns:

Nu cred ca mai are incredere in tine.

| wolder a răspuns:

Depinde daca te poate ierta ca i-ai gresit.
grele decizii si grea situatie. off.
vorbeste cu el, intreaba-l daca mai vrea, incearca sa te ti dupa el o perioada arata-i ca iti pare rau.
daca nu vrea, asta e. te resemnezi.

| Adryan17 a răspuns:

Renunta la el pana nu il vei insela si ii vei trada increderea din nou.

| Medema a răspuns:

Esti exemplul viu de femeie CURVA, adica ...si el exemplul de barbat prost! De ce l-ai mai inselat, sa stii ca el e convins ca daca l-ai inselat o data il vei mai insela si a doua oara, doar ca de data asta in secret(fara sa-si dea seama)!

| Medema a răspuns:

OOOO,ma scuzi ai dreptate, tu te vinzi si pe gratis!

| buzeduulci a răspuns (pentru Medema):

De la ce te-ai luat?

| Medema a răspuns (pentru buzeduulci):

straight face?

| neutrino a răspuns:

Daca stii ca el este usor prostut, mai poti insista, dar, in acest caz, ca sa faci cu un asemenea baiat? Eu zic ca este vremea sa-l cauti pe al treilea baiat. Iti trebuie ceva nou.

| Alcyon a răspuns:

Cred ca ar trebui sa iei o pauza, sa-ti pui ordine in ganduri, fiindca e clar ca nici tu nu stii ce-ti doresti.

| manuel72 a răspuns:

Tu crezi ca in sufletul oamenilor se poate intra si iesi asa cum ai tu chef? De ce nu te pui in pielea lui? Cum te-ai simti? Crezi ca e cineva bucuros sa se simta ca o roata de rezerva? Te gandesti la el pentru ca nu esti sigura pe tine si ti se pare cea mai comoda alternativa a singuratatii.

| NarcisaNarcisa a răspuns:

Poate el a suferit mult dupa tine si acum are o retinere ca o sa faci din nou acelasi lucru.El a crezut probabil ca doar te-ai jucat cu el avand in vedere ca l-ai inselat si ai ramas cu amantul...nush ce sa zic dar mai bine ar fi sa gasesti al baiat si sa fi doar a lui nu si la altcineva...parera mea.Bafta

| Avram_Ioanita_1994 a răspuns:

My dear, tu vrei și cu ștromeleagu'-n cur, și cu sufletu-n Rai. Acu' trage ponoasele, dacă te-a mâncat și te-ai scărpinat!