| Anet a întrebat:

Buna TPU.Acum un an si ceva am finalizat o relatie de 3 ani din cauza ca nu mai simteam nimic pentru tipul respectiv, sau nimic altceva in afara de repulsie. A tinut foarte mult la mine si am stiut ca va suferi foarte mult, dar nu sunt genul care sa stea intr-o relatie doar de dragul de a fi intr-o relatie cu toate ca nu e fericita. Dupa ce ne-am despartit am hotarat sa ramanem prieteni fiindca ne-am inteles tot timpul bine si intre noi era o comunicare excelenta. Vreo jumatate de an dupa ce ne-am despartit ma stresa sa ne impacam si asa mai departe, l-am refuzat evident fiindca eu nu ling unde am scuipat si stiam ca e imposibil sa mai ma simt din nou atrasa de el.Deoadata s-a schimbat insa si credeam cu toata taria ca am castigat in sfarsit un amic super bun, insa de vreo saptamana a inceput din nou sa ma streseze sa fim impreuna. L-am refuzat de fiecare data, i-am spus ca nu o sa mai fim niciodata cum am fost insa se pare ca tot nu intelege. Ce pot sa fac sa termine cu aceste tampenii fiindca deja imi provoaca dureri de cap, cum sa ii explic si sa inteleaga chestiile astea fiindca am ajuns in situatia in care chiar nu mai stiu ce sa ii mai zic? help please crying

Răspuns Câştigător
| Piticutsss a răspuns:

Poarta o discutie cu el serioasa. Spune'i ca nu il mai placi, nu mai simti nimic pentru el si sa incerce sa se "combine" cu altcineva. Doar nu o sa stea dupa tine atata timp. Si daca nu termina cu intrebarea "Ne impacam?" spune'i ca ai pe altcineva si gata. Poate o sa inteleaga la un moment dat, si daca nu intelege lasa'l ca pe el. O sa inteleaga intr'un sfarsit ca chiar nu mai simti nimic pentru el, cand o sa cunoasca alta fata. :* pupici

4 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

In primul rand era logik ca sa dadea ca e pr tau cel mai bun cu intenti askunse (adica vroia sa stea cu tine iar) spune-i ca daca mai insista n-o sa mai vrei sa fiti nici prwinking

| mona a răspuns:

Spune-i ca ai pe altcineva

| Aham a răspuns:

Poi cum draq sa nu te mai caute si sa iti ceara sa va impacati, cand dupa 3 ani de zile in care a facut cu tine ce nu a facut cu alta, si multe altele, sa uite asa usor? Eu nu inteleg cum tu poti sa uiti si sa treci peste toate asa simplu. oricum nu e treaba mea...dar eu in locul lui m-as descarca foarte simplu, te-as bate si as fi cu sufletul impacat! succes

| rontzi a răspuns:

Persoanele ca tine nu merita dragoste ar trebui inchise! si nu ar mai trebui lasate sa aiba o relatie, femeile ca tine aveti o mentalitate tampita! dupa 3 ani nu iti mai place de el. RUSINE!