Poarta o discutie cu el serioasa. Spune'i ca nu il mai placi, nu mai simti nimic pentru el si sa incerce sa se "combine" cu altcineva. Doar nu o sa stea dupa tine atata timp. Si daca nu termina cu intrebarea "Ne impacam?" spune'i ca ai pe altcineva si gata. Poate o sa inteleaga la un moment dat, si daca nu intelege lasa'l ca pe el. O sa inteleaga intr'un sfarsit ca chiar nu mai simti nimic pentru el, cand o sa cunoasca alta fata. :* pupici
In primul rand era logik ca sa dadea ca e pr tau cel mai bun cu intenti askunse (adica vroia sa stea cu tine iar) spune-i ca daca mai insista n-o sa mai vrei sa fiti nici pr
Poi cum draq sa nu te mai caute si sa iti ceara sa va impacati, cand dupa 3 ani de zile in care a facut cu tine ce nu a facut cu alta, si multe altele, sa uite asa usor? Eu nu inteleg cum tu poti sa uiti si sa treci peste toate asa simplu. oricum nu e treaba mea...dar eu in locul lui m-as descarca foarte simplu, te-as bate si as fi cu sufletul impacat! succes
Persoanele ca tine nu merita dragoste ar trebui inchise! si nu ar mai trebui lasate sa aiba o relatie, femeile ca tine aveti o mentalitate tampita! dupa 3 ani nu iti mai place de el. RUSINE!