| MalyMika a întrebat:

Buna TPU`! acum un an si jumatate a venit la mine un baiat impreuna cu parintii sai si de atunci suntem impreuna. el sta foarte departe de mine(in alta tara) si ne vedem doar o data pe ancrying...pana acum ne-am vazut doar o data (3 zile)timp in care relatia a fost minunata dar dupa el a plecat la el in tara... el sustine ca ma iubeste dar de multe ori gasesc poze cu alte fete si ma neglijeaza, din cauza aceasta ne-am si certat de foarte multe ori. vreau sa stiu daca voi credeti ca relatia asta mai are rost. p. s:el are acum 18 ani si peste un an jumate vine aici la facultate, eu am 13 ani.

5 răspunsuri:
| Debb a răspuns:

Relatiile astea la distanta sunt foarte complicate. El poate sa faca orice cat timp tu esti aici in tara si sa iti spuna ca "te iubeste", iar tu sa fii "Fata de Romania". Intr-un fel el se asigura ca se va simti bine cat timp vine aici in tara.

| Mike959 a răspuns:

Daca crezi ca merita si-l iubesti indicat ar fi sa-l astepti! Bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing pedofilu ...nu sigur nu va tine relatia. el doar isi bate joc de tine si de naivitatea ta

| lucian a răspuns:

Nu va tine relatia

| elenabest98 a răspuns:

Nu cred ca o sa mearga 1) Sunteti la distanta(si cred ca el sta cu foarte multe fete acolo unde e el si uita d tine)
2)E cam mare pentru tine( nu cred ca te place cu adevarat cand a venit in Romania nu avea cu cine sta necunoscand pe nimeni a ales sa isis bata joc d tine deoarece esti mai mica ) sper ca te-am ajutat