| zuzulinnaaa a întrebat:

acum vreo 2 saptamani am fost cu cortul cu niste prieteni, si la un moment dat, cortul in care trebuia sa dorm eu, a cazut, si un baiat mi-a spus ca pot dormi in cortul lui, k el oricum doarme altundeva... si, in fine, m-am dus in acel cort si am adormit, iar a doua zi m-am trezit, si ca nu s-a intamplat nimic peste noapte, dar apoi mi-a trecut asa prin minte( stiu ca o sa sune cam ciudat, dar nu stiu cum sa explic) ca poate un tip sau cineva ar fi putut profita de faptul ca dorm ca sa ma @#$% si sincer, acum tot la chestia aia ma gandesc, si imi e frica, adica... daca am facut ceva si, nu stiu. Pareri?

Răspuns Câştigător
| Danapiandi a răspuns:

Nu s-a intamplat nimic ce naiba doar nu dormeai somnul mortii oh go on sa nu simti nimic, doar nu erai drogata sau moarta de beata si atunci ca prin vis iti aminteai ceva I don't want to see. Stai linistita ca nu ai patit nimic. :*

6 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Daca ai dormit ca un bebelus nu a profitat nimeni de tine fara sa simti ceva, eventual daca erai drogata, beata nu simteai nimic

| zuzulinnaaa explică (pentru mona):

Nu eram dogata, pur si simplu eram obosita, deoarece nu mai dormisem de 2 nopti, eram doar putin ametita, dar constientizam ceea ce fac...

| duck a răspuns (pentru zuzulinnaaa):

Dar atunci de ce te vaiti?! Daca constientizai, cred si eu k stiai sau cel putin simteai, k doar nu intra asa usor fara sa simti nimicalaughingrolling on the floor

| Betty18 a răspuns:

N-ai fost violata fata, ca simteai.

| Woodenpints91 a răspuns:

Şi eu tot nu văd unde-i problema. Dacă ai plecat întreagă de acolo, ar fi putut să te poştească ca pe un pet de bere, atâta timp cât n-ai păţit nimic totul e ok.
Altă dată să nu te mai duci cu cortul cu persoane dubioase şi posibili violatori.

| DeeaTrueLove a răspuns:

Din moment ce nu ai niste simptome ciudate, nu ai de ce sa iti faci griji si in plus, daca nimeni nu ti-a spus ce ai facut in seara respectiva sau daca ai facut, inseamna ca nu s.a intamplat. Si nu a profitat nimeni de tine, daca inca esti domnisoaralaughing.