| Varza123 a întrebat:

acum vreo luna am facut sex cu prietena mea, am folosit prezervativ iar dupa, am ejaculat si m-am sters si am urinat. Apoi am introdus-o pentru cateva secunde fara ca sa vad cum e (amandoi virgini fiind, am vrut sa incercam) iar acum prietena mea imi spune ca ii intarzie ciclul, ea avand regulat (amandoi avem 16 ani) care e riscul ca ea sa fi ramas insarcinata? Si cum putem rezolva? Amandoi suntem foarte speriati... niciunul din noi nu avea nicio idee ca exista riscuri din cauza asta. E vreo posibilitate, in caz ca a ramas sa rezolvam fara sa afle parintii? Multumesc...

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| corbulalbrosu a răspuns:

Probabilitatea la care te referi in prezenta intrebare, se putea intampla NUMAI/DOAR intr-un singur caz si anume, daca in acel moment iubita ta era intruna dintre zilele perioadei fertile a ciclului menstrual actual. Multa sanatate!

| Emilian65 a răspuns:

Dacă era în perioada este posibil sa fi rămas gravidă.

| SkyPilot a răspuns:

Foarte putin probabil sa fi ramas. In loc de sters, ar fi trebuit sa te speli. Ar fi bine sa iti iei obiceiul ca la dentist: te speli inainte si dupa, dar nu numai pe maini. Si urinezi dupa act. Ajuta si la reducerea riscului de graviditate, si la riscul de BTS. Daca voi credeti ca e un risc, luati pastila de a doua zi. Unele din ele functioneaza si la 5 zile dupa. Gasesti informatie pe net. Doar ca aia ii face praf ciclul pe cateva luni.
Daca nimeriti in acel sub 1%, mai pune o intrebare aici.

| MariaSol a răspuns:

Nu a ramas insarcinata. La 16 ani nu are cum sa aiba ciclu regulat. Rabdare, o sa vina happy

| Varza123 explică (pentru MariaSol):

Multumesc, sunt foarte speriat... sper din tot sufletul sa nu fi ramas...

| Varza123 explică (pentru MariaSol):

Multumesc! happy

| Varza123 explică:

Nu mi-a spus sa fi avut alte simptome... dar a zis ca de ceva timp avea regulat. E posibil sa fie si din cauza stresului? Pentru ca era putin stresata in prima zi de scoala din cate am inteles...