anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU.

Acuma 1 an eram cu o fata timp de 4 luni pe care am iubit-o si care m-a inselat de mai multe ori cu fostul(probabil varsta) si eu tot o iertam ca o iubeam.

Ea tot ma cauta dar eu o ignoram(numai vroiam sa sufar) pana acum o saptamana cand m-am impacat cu ea(nu imi vine sa cred cum a facut-o), ea spune ca s-a schimbat si ca tine la mine enorm(chestia ii ca am fost singurul care a respecatat-o si nu am inselat-o), si am observat asta(orice face imi zice si nu merge nicaieri fara mine).

Problema e ca eu nu prea pot sa am incredere asa multa in ea din cauza trecutului, cum as putea sa sa schimb asta? ce parere aveti am facut o greseala sau?( eu unu chiar ma simt bine langa ea si chiar vreau sa cred ca e adevarat ce zice)

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lasa deoparte trecutul.
Poate ca intr-adevar s-a schimbathappy.
Insa, daca te mai raneste, atunci clar nu mai merita inca o sansa!

3 răspunsuri:
| dragos9234 a răspuns:

Nu te mai gandi la trecut.
Gandeste-te ca daca s-a intamplat ceva in trecut nu este obligatoriu sa se intample si in viitor.

| Pisyreamary22 a răspuns:

Hey...
Sincera sa fiu a fost un gest urat din partea eii. sa stii. ca nu e deloc frumos.
Dar iubirea adevarata trece peste tot.
Daca s-a schimbat e ok.
dar ai grija ca ` nu esti roata de rezerva` adica ca. o lasat-o ala vine la tine. Asa ca.
Ai putea sa o urmaresti odata. Nu stiu nu e asa politicos de a urmario dar daca nu ai incredere. Ar fii cazul:*

| neutrino a răspuns:

Tu o ignorai si o iubeai. Frumos. Poti continua, nu te opreste nimeni.