| geo5773 a întrebat:

Buna, Tpu..acun 2 săptămâni am. avut contact sexual neprotejat..partenerul si-a dat drumul in mine..eu mai. aveam 9 zile pana la ciclu.Dar, acum câteva zile au apărut niște simptome: greata..somnolență, ma enervez des oboseala. pofte ..ciclu am. avut pot sa zic ca niște scurgeri..sunt sanse să fiu însărcinată?

2 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Numai in situatia in care ciclul tau este de tipul regulat si data de incepere a urmatoarei menstruatii s-a confirmat de fiecare data fara a sa existe dereglari in +/- mai mari de 1 maxim 2 zile, doar in acel caz se poate considera ca acea zi in carea fost intretinut sexul amintit, a facut parte din ultimele 9-10 zile ale actualului ciclu menstrual, perioada care reprezinta faza infertilitatii absolute a oricarui ciclu menstrual, indiferent de lungimea sa. In concluzie chiar si daca sperma a fost ejaculata IN vagin, formarea sarcinii devine IMPOSIBILA fiindca in mod absolut sigur in acest moment lipseste/nu exista in uter un ovul viabil din care sa se poata forma sarcina. De asemenea IN ACEST MOMENT al ciclului menstrual NU pot sa apara si nici NU pot sa existe SIMPTOME DE SARCINA, dintr-un motiv cat se poate de simplu si anume, asa ceva NU EXISTA in acest moment, ele pot sa apara si sa se manifeste doar dupa ce sarcina are varsta minima de 6-7 saptamani. Se poate aprecia ca sangerarea care a aparut si se manifesta reprezinta o menstruatie autentica. Strict pentru linistea ta sufleteasca, peste 3-4 zile fa-ti un test de sarcina al carui rezultat va fi in mod sigur valid/valabil si corect. Multa sanatate!

| Emilian65 a răspuns:

Cu 9 zile înainte de ciclu nu poți rămâne gravidă.